Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είχαν γράψει ότι η σχέση με τη Ζέτα ήταν συμβόλαιο!» - Ο Καβατζίκης ''έσπασε'' τη σιωπή του για την αρχή του δεσμού τους

«Μου είπαν, όχι ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, στον κανάλι του στο Youtube. Πολλά από όσα είπε ο τραγουδιστής αποτέλεσαν θέμα συζήτησης, καθώς αναφέρθηκε σε κομμάτια του παρελθόντος του για τα οποία δε μιλάει συχνά.

Ένα από αυτά είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η μακροχρόνια σχέση, ο χωρισμός τους αλλά και η συνειδητή απόφαση που πήραν να μην κάνουν παιδιά (δείτε εδώ όσα είπε επί του θέματος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης).

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή προβλήθηκαν την Τετάρτη 3/4 στο Πάμε Δανάη με τον Άρη Καβατζίκη να κάνει αποκαλύψεις για τις κόκκινες γραμμές, που έθεταν παλιότερα οι δισκογραφικές εταιρείες στους δημοσιογράφους, που έκαναν συνεντεύξεις στον Χατζηγιάννη.

Οι δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη για τη σχέση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

«Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και πραγματικά ρωτάνε στις εκπομπές του Youtube όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος μπορεί να ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας δε θα ρωτήσει ποτέ.

Το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε αυτός ο άνθρωπος για τη σεξουαλικότητά του - τώρα που μιλάμε ανοιχτά για όλα... Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε πολλά σε ανθρώπους, όχι μόνο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη...

Αλλιώς θα έκανα εγώ αυτές τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου είπαν όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος. Τι; Θα αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας τώρα; Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν όχι προσωπικές ερωτήσεις, τέλος!

Είχαν γράψει ότι η σχέση με τη Ζέτα ήταν συμβόλαιο. Είχαν γράψει τέρατα και είχαν κινηθεί νομικά νομίζω. Για να κρατήσουμε το ουσιαστικό της υπόθεσης, εγώ χαίρομαι που άκουσα από τον Μιχάλη για πράγματα που θα ήθελα να μάθω και δε θεωρώ ότι είναι κλειδαρότρυπα», είπε ο Άρης Καβατζίκης.