Μπέσσυ Αργυράκη: Λίγοι ξέρουν την αλήθεια για το όνομά της - Έτσι έχει βαφτιστεί η τραγουδίστρια

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη την Τρίτη 2/4 στην εκπομπή Στιγμές στο κανάλι One με τη γνωστή τραγουδίστρια να μιλάει για τη ζωή της, την οικογένειά της, τα πρώτα βήματα στο χώρο αλλά και για τις φιλοδοξίες της για το μέλλον.

Κάτι που αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη και δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό θα λέγαμε είναι το πραγματικό της όνομα, καθώς το Μπέσσυ με το οποίο την έχουμε γνωρίσει είναι καλλιτεχνικό και όχι το βαπτιστικό της.

Η κατά κόσμον Μπέσσυ Αργυράκη κανονικά λεγόταν Βασιλίτσα, ωστόσο στην αρχή της καριέρας της η ίδια αποφάσισε να συστηθεί με πιο μικρό και εύηχο όνομα στον κόσμο (δείτε εδώ την αποκλειστική της συνέντευξη στο You για την απώλεια της οικογένειάς της).

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Μπέσσυ Αργυράκη

«Aπό τη Βασιλίτσα ξεκινάει. Η Βασίλιτσα γγεννήθηκε στον Υμηττό σε ένα σπίτι φτωχικό με γονείς πολύ αγαπημένους και έναν πατέρα πολύ δραστήριο. Έκανε 2-3 δουλειές για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του. Δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχει λείψει το φαγητό από το σπίτι μου και το χαμόγελο πάντα και από τους δύο γονείς μου, από όπου και το κληρονόμησα», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις, τόσο-όσο: Μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά επειδή κάνανε πρόσωπο εκείνη την ημέρα, δέχτηκα να μπω και γι' αυτό. Το στήθος έγινε αργότερα», είχε πει η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στις 6/2/24.