Γιάννης Γιοκαρίνης: «Πήρα τηλέφωνο, γιατί είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του για τη σύλληψή του

«Έχει γίνει η τρίχα τριχιά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη έκανε σύσταση στον σύζυγο της για έντονη συμπεριφορά στο πρόσωπό της (δείτε εδώ αναλυτικά) με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής να οδηγηθεί την Τετάρτη 3/4 στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Στη συνέχεια της ημέρας η 47χρονη γυναίκα οδηγήθηκε και εκείνη με τη σειρά της στο χώρο, που κρατείται ο σύζυγός της με τις τηλεοπτικές κάμερες να της αποσπούν δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, που φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις.

Η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, όπως αναφέρει στο Protothema.gr διαψεύδει όλα όσα έχουν ειπωθεί για βίαιη συμπεριφορά στο πρόσωπό της. Η ίδια μάλιστα τονίζει, πως υπήρξε μια έντονη λογομαχία, που την ανάγκασε να καλέσει τις Αρχές.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Γιοκαρίνη

«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, γιατί είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίνουν προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα και να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε, ότι μου έρανε...Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα», είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Τι δήλωνε ο Γιοκαρίνης πριν από δύο μήνες για τη σύζυγό του

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε μιλήσει πολύ πρόσφατα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα αναφέροντας για τη σύζυγό του: «Αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ μάλλον δεν τον αγαπούσα, δεν έπαιρνα χαμπάρι τι γινόταν. Μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα και δεν το δεχόμουν. Τώρα περνάω πολύ καλά, καλύτερα από τότε, και χωρίς αλκοόλ».

Όπως συμπλήρωνε αμέσως μετά: «Έχω κενά μνήμης από την περασμένη μου ζωή. Έπαιζα και δεν θυμάμαι τι γινόταν μετά. Έχω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη σε ανθρώπους που έχω στενοχωρήσει για ευνόητους λόγους. Καμιά φορά στενοχωρείς άλλους, μόνο που σε βλέπουν έτσι, φτάνει».

Όσον αφορά τη σύζυγό του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε πει: «Η γυναίκα μου είναι κι εκείνη καλλιτεχνική φύση, αλλά δεν μπλέξαμε γι' αυτό. Μπλέξαμε γιατί γουστάραμε, γιατί αγαπηθήκαμε εδώ και 19 χρόνια. Στον δρόμο ξεκίνησε να γράφει στιχάκια και έγινε ηχολήπτης για πάρτη μας».