Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη για τη σύλληψή του: «Δε μπορούσε να ελέγξει τον μυαλό του από την εξάρτησή του»

«Ξαφνικά βγήκαν ψευδείς ειδήσεις, ότι με έχει πιάσει από το λαιμό!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σύζυγος Γιάννη Γιοκαρίνη για τη σύλληψή του: «Δε μπορούσε να ελέγξει τον μυαλό του από την εξάρτησή του»

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη την Τετάρτη 3/4 μετά από καταγγελία που έκανε η σύζυγός του στην ελληνική αστυνομία, καθώς μια έντονη συνομιλία του ζευγαριού έκανε τη γυναίκα να αισθανθεί απειλή και να ζητήσει τη βοήθεια των Αρχών.

Σε συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη με τη 47χρονη σύζυγό του να διαψεύδει έξω από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών την είδηση, πως υπέστη κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τη γυναίκα με την ίδια να κάνει μεταξύ των εκπομπών δηλώσεις στο T-live για το περιστατικό. Η ίδια μάλιστα πήγε μερικά χρόνια πίσω και αναφέρθηκε στην εξάρτηση του συζύγου της από το αλκοόλ και στους λόγους, που ανησύχησε απευθυνόμενη στην Ελληνική αστυνομία.

Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Γιοκαρίνη για την καταγγελία του

«Ήταν ένας διαπληκτισμός, όπως γίνεται σε όλα τα ζευγάρια στο σπίτι μας και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε το πράγμα πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από ότι φαίνεται επειδή έχει αλλάξει ο νόμος λόγω των γυναικοκτονιών περάσαμε την αυτόφορη διαδικασία.

Ξαφνικά βγήκαν ψευδείς ειδήσεις ότι με έχει πιάσει από το λαιμό και δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Τραβιόμαστε τσάμπα - μόνο λεκτική ήταν η διαμάχη, δε σας αφορούν οι λεπτομέρειες. Αν ήταν σοβαρά τα πράγματα θα είχα μιλήσει. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα για να το κάνουμε θέμα επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός, όλο αυτό έχει συμβεί για αυτό το πράγμα.

Θέλετε να σας πω αυτό που θέλετε εσείς ή αυτό που έχει γίνει; Την ελληνική αστυνομία την κάλεσα γιατί τρόμαξα και για να μη γίνουν τα χειρότερα. Στο παρελθόν έχω βιώσει άσχημα πράγματα λόγω της εξάρτησης του Γιάννη και η υπομονή μου και η αντοχή μου έχει φτάσει σε μηδαμινά επίπεδα.

Έχοντας περάσει όλα αυτά τα χρόνια με έναν άνθρωπο, που δε μπορούσε να ελέγξει τον μυαλό του από την εξάρτησή του και το παραμικρό θα μπορούσε να με ενοχλήσει, αλλά δεν έχει συμβεί το κακό που έχει βγει προς τα έξω. Ήθελα να προλάβω μια ενδεχόμενη απειλή. Η αστυνομία έφτασε αμέσως.

Από που βγήκε ότι με έχει πιάσει από το λαιμό; Δεν κάνετε απλά τη δουλειά σας, έχετε μια ανθρωποφαγική διάθεση. Από το τίποτα ξεκίνησε ο καυγάς», είπε η γυναίκα του Γιάννη Γιοκαρίνη.