Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια, δεν έχει περάσει» - Αυτή είναι η αξεπέραστη φοβία της

«Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα και κάνω κύκλο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βαλέρια Κουρούπη: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια, δεν έχει περάσει» - Αυτή είναι η αξεπέραστη φοβία της

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη την Τρίτη 2/4 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με την ηθοποιό να αποκαλύπτει με το που μπήκε στο πλατό μια από τις μεγάλες της φοβίες, την οποία δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια κάνει εδώ και πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, επομένως έχει έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και φυσικά με τα πιο σκοτεινά κομμάτια της. Μέσα λοιπόν από τη δουλειά, που έχει κάνει η Βαλέρια Κουρούπη έχει συνειδητοποιήσει ότι φοβάται μόνο τα αγάλματα ή τις κούκλες που τοποθετούνται τα ρούχα στα μαγαζιά.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο σύντροφος της Βαλέριας Κουρούπη: Ψηλός, μελαχρινός με μούσια και μικρότερός της - Εκείνη είναι 49 ενώ εκείνος...

Η φοβία που δεν έχει ξεπεράσει η Βαλέρια Κουρούπη

«Εσένα δε σε φοβάμαι, που είσαι άγαλμα. Έχω μια φοβία, η μόνη που έχω με ό,τι είναι ανθρωπόμορφο κάποιου μεγέθους, δεν περνάω πολύ κοντά. Για παράδειγμα στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην Καρυάτιδα, φοβάμαι ότι θα κάνει μια κίνηση και θα το δω μόνο εγώ. Μη το ψάχνεις, έχω κάνει ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια, δεν έχει περάσει. Είναι η μόνη μου φοβία.

Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα και κάνω κύκλο από τις κούκλες δεν πάω στους διαδρόμους που τις έχει. Έχω μια φοβία και καλή, Δεν έχω πολλές φοβίες, το είχα ψάξει τότε στις ψυχοθεραπείες, δεν φοβάμαι αυτά που φοβούνται οι άνθρωποι, βρήκα μια δικιά μου τα αγάλματα», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.