Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την ταξιδιωτική εκπομπή του και η αναφορά στον γιο του

«Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, που έχει περάσει από κρίση και 40 κύματα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον τριπλό ρόλο που αναλαμβάνει στον ΑΝΤ1 από την επόμενη χρονιά, με νέα ταξιδιωτική εκπομπή, ενώ άφησε αιχμές για ορισμένους που... εξαφανίστηκαν από τη βραδινή ζώνη τα τελευταία χρόνια με την επέλαση του Survivor.

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουμε γυρίσματα την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με τις τρεις εκπομπές, είναι πολλοί που εργάζονται από πίσω. Η ταξιδιωτική εκπομπή δεν θα λέγεται “Όμορφος κόσμος”, είναι μία προσωπική ιστορία. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, που έχει περάσει από κρίση και 40 κύματα. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ», δήλωσε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν μόνο 8-12 επεισόδια καθώς δεν μπορεί να αφήσει τον γιο του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες!» - Εξαγριωμένος ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του στο The 2night show

Το καρφί του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βραδινή ζώνη στον ΑΝΤ1

«Μακάρι να γίνουν κι άλλες βραδινές εκπομπές. Υπάρχει χώρος για όλους, καθένας έχει την αξία του και μπορεί να δοκιμαστεί. Είναι λίγο πιο δύσκολη ζώνη σε σχέση με τις άλλες, γιατί την περίοδο που το Survivor ήταν στα φόρτε του, “εξαφανίστηκαν” πολλοί. Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Έλεγα στο κανάλι: “Βάλτε με όπου θέλετε”», ανέφερε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συμπλήρωσε με νόημα: «Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν εκείνοι, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο».