Δημήτρης Πανόπουλος: «Όταν το είπα στη Ναταλία, αντέδρασε πολύ...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τη Γερμανού μετά την ανακοίνωση για τις Ευρωεκλογές

Όλη η αλήθεια για το κλίμα πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Πανόπουλος: «Όταν το είπα στη Ναταλία, αντέδρασε πολύ...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τη Γερμανού μετά την ανακοίνωση για τις Ευρωεκλογές

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται", ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ ποιος άλλος δημοσιογράφος του ALPHA βρίσκεται μαζί του στο ψηφοδέλτιο).

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Απριλίου, εξηγώντας ποια είναι και η στάση της παρουσιάστριας του προγράμματος που συμμετέχει και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές

«Η πολιτική υπήρχε πάντα στο μυαλό μου, αλλά δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να το συζητήσω σοβαρά. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον γνωρίζω από τότε που είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή με τον Tyler. Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει ο νόμος και η Ναταλία δήλωσε από την αρχή τη στήριξή της. Ήμασταν σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Όταν της το είπα, αντέδρασε πολύ ήρεμα και ψύχραιμα. Ίσα ίσα όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φιλοδοξίες, στόχους κι όνειρα η Ναταλία είναι πολύ θετική στο να το προσπαθούν», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, δήλωσε: «Τώρα που έχει μπει κι αυτό, δεν μπορώ όχι να σκεφτώ τι θα γίνει του χρόνου… Πρέπει να δούμε τι θα γίνει τον Ιούνιο. Στις προθέσεις μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό τους επόμενους μήνες και για την εκπομπή, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την τιμήσω και τους συνεργάτες μου, και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και για την προσπάθειά μου για τις ευρωεκλογές. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα τα δούμε».

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να σας πω ότι είχα φτάσει στο σημείο να έχω πρόθεση να μείνω ή να φύγω. Είχαμε και έχουμε πολύ καλό κλίμα στην εκπομπή και το έχουμε και με νοιάζει να δουλέψουμε καλά. Αυτό θέλω. Σας το λέω αλήθεια και δεν υπάρχει ψέμα. Το κλίμα είναι καλό. Όπως έχουμε πει και τα στραβά μας, δεν μπορώ να κρύψω και τα καλά μας», ανέφερε σε άλλο σημείο (δείτε εδώ παρόλα αυτά τι είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με την αποχώρησή του).