Γιάννης Γιοκαρίνης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία της συζύγου του - Αποχώρησαν χέρι χέρι

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Γιοκαρίνης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία της συζύγου του - Αποχώρησαν χέρι χέρι

Την Τετάρτη 3/4 έγινε γνωστή η σύλληψη του τραγουδιστή, Γιάννη Γιοκαρίνη μετά από καταγγελία της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου. Το ζευγάρι είχε μια έντονη λογομαχία στο σπίτι του με αποτέλεσμα η γυναίκα να αισθανθεί απειλή ζητώντας βοήθεια από τις Αρχές.

Η ελληνική αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως, με τον τραγουδιστή να συλλαμβάνεται και στη συνέχεια να οδηγείται στο ακροατήριο του Τριμελούς Αυτόφωρου Δικαστηρίου. Εκεί βρέθηκε και η σύζυγός του κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες για το περιστατικό.

Η απόφαση για τον Γιάννη Γιοκαρίνη μετά την καταγγελία της συζύγου του

Με ένταση μάλιστα η Σοφία Μιχαλοπούλου ξεκαθάρισε, πως δεν υπέστη κακοποίηση και η διαμάχη ήταν μόνο λεκτική (δείτε εδώ όσα είπε). Εν τέλει, αφού το ζευγάρι κατέθεσε αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος ο Γιάννης Γιοκαρίνης με τον ίδιο να αποχωρεί χέρι χέρι με τη σύζυγό του.

Τι δήλωνε ο Γιοκαρίνης πριν από δύο μήνες για τη σύζυγό του

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε μιλήσει πολύ πρόσφατα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα αναφέροντας για τη σύζυγό του: «Αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ μάλλον δεν τον αγαπούσα, δεν έπαιρνα χαμπάρι τι γινόταν. Μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα και δεν το δεχόμουν. Τώρα περνάω πολύ καλά, καλύτερα από τότε, και χωρίς αλκοόλ».

Όπως συμπλήρωνε αμέσως μετά: «Έχω κενά μνήμης από την περασμένη μου ζωή. Έπαιζα και δεν θυμάμαι τι γινόταν μετά. Έχω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη σε ανθρώπους που έχω στενοχωρήσει για ευνόητους λόγους. Καμιά φορά στενοχωρείς άλλους, μόνο που σε βλέπουν έτσι, φτάνει».

Όσον αφορά τη σύζυγό του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε πει: «Η γυναίκα μου είναι κι εκείνη καλλιτεχνική φύση, αλλά δεν μπλέξαμε γι' αυτό. Μπλέξαμε γιατί γουστάραμε, γιατί αγαπηθήκαμε εδώ και 19 χρόνια. Στον δρόμο ξεκίνησε να γράφει στιχάκια και έγινε ηχολήπτης για πάρτη μας».