Super Κική: «Δεν ξέρω αν ο Λιάγκας το έκανε εσκεμμένα! Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου...» - Η αποκάλυψη για την περίοδο που βρέθηκε στο κρατητήριο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κική: «Δεν ξέρω αν ο Λιάγκας το έκανε εσκεμμένα! Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου...» - Η αποκάλυψη για την περίοδο που βρέθηκε στο κρατητήριο

Η Super Κική, το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, μαζί με την φίλη και συνεργάτιδά της, Andreea Boboc, και μίλησε για την ιδιαίτερη γνωριμία τους στη φυλακή και την φιλία τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, έφτασε να μιλά για τον τελευταίο σύντροφο της δεύτερης, ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά και εξαιτίας ενός καβγά τους κατέληξαν οι δυο γυναίκες στο κρατητήριο (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί). Τότε είναι που αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τον τρόπο που παρουσίασε εκείνος το γεγονός (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει για εκείνη), αποκαλύπτοντας το μόνο πρόσωπο που την υποστήριξε τηλεοπτικά.

Η αποκάλυψη της Super Κικής για τον Γιώργο Λιάγκα

«Εκείνος μας το χρέωσε, είπε ότι εμείς βάλαμε άνθρωπο να τον δείρει. Μας πάνε όλους μαζί στα κρατητήρια, εγώ ακόμα δεν είχα αγχωθεί, μέχρι που το παίρνει ο Λιάγκας… Πραγματικά εγώ είμαι πάρα πολύ δίκαιη, μπορεί να είσαι ρατσιστής, να σε ξεφτιλίσω στο βίντεο στο Instagram, όμως αν κινδυνεύσεις, αν κάποιος σου κάνει κάτι που θα αδικηθείς, εγώ εσένα θα υποστηρίξω.

Και πάντα με τον Λιάγκα υπήρχε η κόντρα με τους influencers, δεν με ενοχλούσε πολύ, δεν με ένοιαζε, αλλά σε αυτό που ήταν τόσο βαρύ και κρεμόταν η ζωή μας, το πήρε πάνω του - δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα - και έβγαζε τον σύντροφο της φίλης μου και τον δικηγόρο του στον αέρα, τον παρουσίαζε ως μουσικό, τον παρουσίαζε ως καλλιτέχνη», είπε χαρακτηριστικά και προόσθεσε: «Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου μας υποστήριξε από τα κανάλια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Influencer αναφέρθηκε για την απογοήτευσή της από τον χώρο της τηλεόρασης: «Πνίγηκα στον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά, το κεφάλι μου είναι πολύ αθώο και δεν πονηρεύεται εύκολα. Αν την πατήσω, την πατάω έτσι. Δηλαδή νιώθω οικεία, λέω παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει να πω και άλλος μου λέει "έλα εδώ, πες τα άνετα", αλλά μπαμ… την τρώω ξαφνικά από πίσω! Δεν πρόκειται να πονηρευτώ ποτέ και το έχω αποδεχθεί αυτό το πράγμα.

Η τηλεόραση με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί ήταν ο καημός μου από όταν ήμουν μικρή. Με απογοήτευσε ο τρόπος που μου μίλαγαν, με απογοήτευσε το ότι φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού κάποιες φορές, είδα ασέβεια. Δηλαδή δεν περίμενα να μου στρώνουν και κόκκινο χαλί, αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο το κλίμα. Πάντα, εντωμεταξύ, θυμάμαι να βλέπω την γκρι καρέκλα του Γρηγόρη και να λέω στη μάνα μου "εκεί θέλω να κάτσω"».

Και κατέληξε: «Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ κάτι που ήδη έχω κάνει, πάντα όλα ήρθαν μόνα τους. Προτάσεις δεξιά και αριστερά. Πάντα ήθελα να είμαι διασκεδαστής, ένας αναρχικός διασκεδαστής. Θεωρώ ότι είναι δώρο να κάνεις infuencing σε κάποιον για να ζει πιο άνετα. Δηλαδή θα το ήθελα και εγώ αυτό».