Νανά Βενέτη: Τι κάνει σήμερα η "καυτή" ηθοποιός των 80s - Εμφανίστηκε ξανθιά στο πλατό του The 2night show μαζί με το γιο της

Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νανά Βενέτη: Τι κάνει σήμερα η

Η Νανά Βενέτη το sex symbol των 80s σε μια σπάνια συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός που συπρωταγωνίστησε με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, όπως ο Στάθης Ψάλτης και ο Πάνος Μιχαλόπουλος, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night show που παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μαζί της μάλιστα, ήταν και ο 16χρονος γιος της που σπουδάζει Οικονομικά στο Λονδίνο και παίζει κιθάρα. «Εγώ θα καθίσω εδώ τώρα σαν σωματοφύλακας εδώ και θα περιμένω», είπε όταν του δόθηκε το μικρόφωνο.

Ο λόγος που η Νανά Βενέτη εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

Σχετικά με το λόγο που πήρε την απόφαση να αφήσει την υποκριτική και να απομονωθεί, δίνοντας περισσότερο βάρος στην προσωπική της ζωή απάντησε: «Κανείς δεν με πίστεψε, εξαφανίστηκα μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω και πού πήγα, δεν ήθελα να ξέρουν τίποτα. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, να μη γράφουν τίποτα, να μη με ξέρουν τίποτα. Θεωρούσα πως αν με αφήσουν ήσυχη θα πάω καλά και στη ζωή μου. Τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση και στο λέω τώρα που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο χώρο της υποκριτικής.

Το ξέσπασμα για την εποχή της βιντεοκασέτας

Για την εποχή της βιντεοκασέτας που πρόσφατα δέχτηκε "πόλεμο", ξέσπασε λέγοντας: «Εμένα δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω… εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς». Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί».

«Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και γω έχω δει σενάριο και έχω πει, "συγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;". Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία; Δεν τους ένοιαζε όμως γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν "φέρτε σενάρια" και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά. Θα σου πω όμως και κάτι τώρα, Γρηγόρη. Δεν μου λες, τα βιντεάκια που βλέπουμε τώρα στο Youtube έχουν καμία ποιότητα; Σε παρακαλώ! Και το είπα γιατί οι ταινίες είχαν τουλάχιστον μια ιστορία, ένα οτιδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα! Μπαίνει ένας και ουρλιάζει με μια περούκα και ο άλλος γελάει» συμπλήρωσε η Νανά Βενέτη.