Νίκος Μουρατίδης: «Ο Καρβέλας είναι παράδεισος! Η συνέντευξη δεν ήταν καλή λόγω της Νίκης Λυμπεράκη»

Το σχόλιο για την συνέντευξη του καλλιτέχνη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουρατίδης: «Ο Καρβέλας είναι παράδεισος! Η συνέντευξη δεν ήταν καλή λόγω της Νίκης Λυμπεράκη»

Ο Νίκος Μουρατίδης προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε βραδινή έξοδο του χθες Τετάρτη 3/4. Ο συγγραφέας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα και στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Η δήλωση του Νίκου Λυμπεράκη για τον Νίκο Καρβέλα

«Ο Καρβέλας είναι παράδεισος. Η συνέντευξη δεν ήταν καλή αλλά δεν οφείλεται σε εκείνον, δεν το διαχειρίστηκε καλά η Νίκη Λυμπεράκη. Είναι Θεός που έθεσε τον όρο να είναι ζωντανή η εκπομπή. Έχουμε υποφέρει με τα κοψίματα στις εκπομπές», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αν μου γίνει κάποια πρόταση τηλεοπτική θα επιστρέψω», ξεκαθάρισε περί τηλεοπτικής επιστροφής.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Καρβέλας αερίστηκε στον αέρα του MEGA, «Συγγνώμη» - Η αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα

Έχοντας μια έντονη συζήτηση με εντάσεις με την Νίκη Λυμπεράκη, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Φερεντίνου με την οποία απέκτησε και έναν γιο.

Η εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα για την Έλενα Φερεντίνου

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.

Το σχόλιο για την ηλικία του

Μεταξύ άλλων με αφορμή το βιβλίο του ΝΟΟΣΟΦΙΑ, ο καλλιτέχνης έκανε ένα σχόλιο "χείμαρρο" για την ηλικία του. Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούν αιώνια έφηβο, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του γέρο.

«Αυτή η κουταμάρα που λένε όση γερνάνε αισθάνομαι έφηβος" είναι τόσο βλακώδης. Όλα αυτά είναι κουταμάρες. Όταν είσαι 73 είσαι 73 όταν είσαι 13 είσαι 13. Είμαι 73 είμαι γέρος. Βάση της πραγματικότητας πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί», είπε ο Νίκος Καρβέλας.