Μαρία Κορινθίου: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποτέ τι συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»

Πώς απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου το βράδυ της Τετάρτης και τη ρώτησαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος μέσα από το προσωπικό του blog είχε σχολιάσει αρνητικά τη συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου μιλούσε (ή μάλλον δεν απαντούσε ικανοποιητικά για εκείνον) σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ή εγώ είμαι χαζός (το πιο πιθανό), ή κάποιος απ’ τους δύο δε λέει την αλήθεια. Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως “εμβόλιμη καλεσμένη” στο “Χαμογέλα Και Πάλι”. Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο. [...] Ότι η Μαρία επέμενε να αναρωτιέται γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται στο θέμα “ένα χρόνο μετά”. Εμάς ρωτάς, ρε Μαρία; Εσύ, δεν πήγες εκεί να μας πεις;», έγραψε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα για αποχώρηση Μαρίας Κορινθίου από Πρωινό: «Παιδάκια...Περσινά ξινά σταφύλια!»

Τι απάντησε η Μαρία Κορινθίου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες σχετικά με τις δηλώσεις της για το «Πρωινό» και για τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι δεν αποκάλυψε τίποτα για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Ούτε πρόκειται να αποκαλύψω ποτέ τι έγινε στο Πρωινό. Όλοι τη γνώμη μας έχουμε και όλοι κουβαλάμε ό,τι κουβαλάμε. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα θέμα δικό μου, εάν και εφόσον θέλω να τοποθετηθώ αφορά εμένα. Από εκεί και πέρα μπορεί να ακούω γνώμες από παντού. Τον Δημήτρη τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει. Προφανώς είπε τη γνώμη του…» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το Happy Day στον Alpha: