Αργύρης Γκαγκάνης - Ο «Κοβάτσος» από τη «Μάγισσα» αποκαλύπτει: «Μου λένε “τα έκανες π@τανα”»

Ο δολοφόνος του Τζανέτου μιλάει για τη σκηνή που τον στιγμάτισε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αργύρης Γκαγκάνης - Ο «Κοβάτσος» από τη «Μάγισσα» αποκαλύπτει: «Μου λένε “τα έκανες π@τανα”»

Ο Αργύρης Γκαγκάνης, που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστός ως ο εκτελεστής Κοβάτσος, που πήρε τη ζωή του Τζανέτου στην «Μάγισσα», ήταν ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος (3/4) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή The 2Night Show. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του, δίπλα στον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Tom Hardy και τον Daniel Craig, καθώς και στους λόγους που προβληματίστηκε όταν είδε τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Είχαμε μιλήσει με την Μιράντα Ρωσταντή πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, για ένα άλλο ρόλο, πιο βασικό, αλλά τότε ήμουν στο "Κόκκινο Ποτάμι, με τον κύριο Μανουσάκη και δεν εξελίχθηκε η συζήτηση. Με ξαναπήρε πριν το καλοκαίρι για ένα guest. Όταν διάβασα τον ρόλο σκέφτηκα “Ωχ, πάλι τον κακό θα κάνω, μισητός χαρακτήρας”, αλλά δεν το συζητάω για τη νούμερο 1 σειρά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Φοβερή εμπειρία, είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Νομίζω ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σε τέτοιο επίπεδο και δεν είναι copy-paste από κάποια ξένη σειρά», είπε αρχικά ο Αργύρης Γκαγκάνης.

Δείτε επίσης: Νανά Βενέτη: Τι κάνει σήμερα η "καυτή" ηθοποιός των 80s - Εμφανίστηκε ξανθιά στο πλατό του The 2night show μαζί με το γιο της

Όσον αφορά τα σχόλια στον δρόμο, μετά τη δολοφονία του Τζανέτου, ο ηθοποιός αναφέρθηκε με χιούμορ σε όσα του λένε, καθώς και στο γεγονός ότι η εν λόγω σκηνή φαίνεται να τον ακολουθεί μέχρι το τέλος του ρόλου του. «Μου λένε ότι μόλις μπήκα στη σειρά, π@τανα τα έκανα, “Τον Τζανέτο ρε;”. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο αγαπητός χαρακτήρας ο Τζανέτος, αλλά δυστυχώς μου έμεινε το στίγμα ότι ήμουν αυτός που τον σκότωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων Αργύρης Γκαγκάνης.

Ο Αργύρης Γκαγκάνης για την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση με τον Daniel Craig

«Έκανα το σωματοφύλακα στο Alter Ego που συμπρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία Layer Cake το 2003, όσο βρισκόμουν στο Λονδίνο. Έψαχναν σκοτεινούς τύπους για να υποδυθούν Σέρβους γκάνγκστερ και με διάλεξαν μέσα από ακρόαση», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Αργύρης Γκαγκάνης για να καταλήξει: «Δεν είχα την τύχη να συναντήσω τον Daniel Craig στο πλατό, αλλά γνώρισα άλλους σπουδαίους ηθοποιούς, όπως τον Tom Hardy πιτσιρικά. Ήταν μία φοβερή εμπειρία, η πρώτη φορά που ακούμπησα το δάχτυλο στο “μέλι».