Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Λύγισε" με τον τραγικό θάνατο του μπαμπά της - «Στον γάμο μου με τον Θέμη Σοφό, ο οδηγός στο αυτοκίνητο μου είπε...»

Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού πήρε συνέντευξη από την Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day, στην συνέχεια πήγε στο πλατό του Super Κατερίνα όπου με την σειρά της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Τεράστια συγκίνηση ωστόσο, προκάλεσε με την εξομολόγηση για τον τραγικό θάνατο του μπαμπά της.

Αφού μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα όταν εκείνη ήταν 20 ετών.

Η συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Super Κατερίνα

«Έχω βρεθεί σε σχέσεις που δεν ένιωθα ότι με εκτιμούν και δεν ένιωθα ασφάλεια», αποκάλυψε αρχικά με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καινούργιου για τις παρενοχλήσεις στις γυναίκες που το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί ραγδαία.

«Δεν σου κρύβω ότι με την υπόθεση της 12χρονης αγχώθηκα. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ένα παιδί στην ηλικία των κοριτσιών μου βιώνει κάτι τέτοιο. Είμαι θορυβημένη. Έχω μιλήσει πολύ με τα κορίτσια μου. Προσπαθώ όσο μπορώ να τα προετοιμάσω για όλα τα πιθανά σενάρια. Έχουμε πολύ καλή σχέση, συζητάμε τι συμβαίνει και στο σχολείο. Πολλές φορές με πιάνουν μόνη μου και μου συζητάνε. Προσπαθώ να είμαι αυστηρή αλλά και του σήμερα. Εγώ είμαι η αυστηρή. Ο Θέμης δεν τους χαλάει κανένα χατίρι. Εγώ είμαι ο κακός αστυνομικός», σχολίασε στην συνέχεια, αφού και η ίδια έχει δυο κόρες με την μια να είναι κοντά στην ηλικία των 12.

Για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό με τον οποίο μετρούν 13 χρόνια γάμου, εξομολογήθηκε πως: «Ο Θέμης είναι ο σύντροφος της ζωής μου και έχουμε κάνει μια οικογένεια που νιώθω ευλογημένη. Είμαι τυχερή που είναι έξω από την showbiz. Δεν ξέρει κανέναν. Είμαστε στα γενέθλια της Κατερίνα και είναι εκεί και ο Πάνος Μουζουράκης και μιλάμε για τον πατέρα Αντώνιο και μου λέει ο Θέμης είναι υπερασπιστής δικηγόρος συνάδελφος. Θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του, από τις δικαστικές αίθουσες. Δεν του αρέσει και δεν θέλει το lifestyle».

«Και οι τρεις ρόλοι σε συνδυασμό είναι απαιτητικοί. Σε στρεσάρουν οι πολλές υποχρεώσεις. Στο σπίτι έχω μια βοήθεια αλλά όλα αυτά τα γύρω γύρω τα κάνω όλα εγώ. Ξυπνάω 6 το πρωί και πολλές φορές πάει 10 ξαπλώνω και λέω... "Χριστέ μου". Νιώθω κάποιες φορές τόσο καταιγιστική την καθημερινότητα...», είπε για την καθημερινότητα της ως παρουσιάστρια, μαμά και σύζυγος.

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του μπαμπά της

Όταν έφτασε η συζήτηση στον μπαμπά της που έχει φύγει από την ζωή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή "λύγισε" και τα μάτια της έγιναν κόκκινα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δάκρυσε: «Έχασα τον μπαμπά μου γύρω στα 20. Είχε φύγει σε τροχαίο. Είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα να πάρω τα πράγματα του, την τσάντα του... Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος και το ένα ήταν του μπαμπά μου. Έζησαν όλοι εκτός του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν Σάββατο βράδυ... ήμασταν χαλαρές γιατί μας είπαν ότι τραυματίστηκε. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν δυστυχώς πέθανε...θέλετε να τον δείτε για τελευταία φορά; Τελευταία συζήτηση που είχα με τον πατέρα μου ήταν πιο έντονη. Ήθελε να ασχοληθούμε με τον τουρισμό με την αδερφή μου. Με αποθάρρυνε από αυτό το χώρο. Τελευταία κουβέντα ήταν κάπως έτσι. Δεν μου άρεσε που αυτή ήταν η τελευταία μας κουβέντα. Έκανα ένα κύκλο συνεδριάσεων...

Μετά το θάνατο του είδα ένα όνειρο τον μπαμπά μου να οδηγεί και μου είπε "Ξέρω ότι με αγαπάς". Νιώθω ότι είναι άγγελος και με προστατεύει. Στην εκκλησία με πήγε η μαμά μου και η αδερφή μου. Ο οδηγός στο αυτοκίνητο μου είπε ότι τον λένε Κωνσταντίνο και συγκινήθηκα, ένιωθα ότι ήταν κοντά μου... Πολλές φορές ο Θέμης που δεν τον γνώριζε μου είπε ότι θα ήταν περήφανος για εμένα αλλά και φίλοι μου», εξομολογήθηκε.

Το κομμάτι επαγγελματικά

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αποκάλυψε τον τρόπο που δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει το Happy Day στον ALPHA πριν από 10 χρόνια. «Δεν θα ξεχάσω όταν με πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη τηλέφωνο για να μου πει την πρόταση για το Happy Day. Ήμουν έγκυος και της είπα "Ζήνα είμαι έγκυος". Μου λέει δεν πειράζει έλα να ξεκινήσουμε», είπε.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, σχολίασε ότι: «Δεν ξέρω πως θα κινηθεί. Αν εφόσον πάνε όπως τα θέλει θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Εγώ είμαι εκεί και τον στηρίζω. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για αυτόν. Αν βγει σταματάει σίγουρα. Θα μου λείψει επενδύω στους ανθρώπους που είναι κοντά μου».

Για τον χαμό με τον Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασε για ακόμη μια φορά: «Με τον Γιάννη δεν υπήρξε κακή πρόθεση ήρθε από ένα ρεπορτάζ μετά από δική του συνέντευξη».