Κατερίνα Καινούργιου - Μίλησε ανοιχτά για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Τον γνώρισε την περίoδο που είχα κλάψει! Δεν μου έστειλε ένα μήνυμα! Αυτοί οι άνθρωποι είναι...»

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια βασική αρχή δεν αγγίζεις άνδρα φίλης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Μίλησε ανοιχτά για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Τον γνώρισε την περίoδο που είχα κλάψει! Δεν μου έστειλε ένα μήνυμα! Αυτοί οι άνθρωποι είναι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA σήμερα Πέμπτη 4/4. Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Μεταξύ άλλων για πρώτη φορά απάντησε για το σάλο που προκλήθηκε ανάμεσα στην ίδια, την Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της άλλοτε καλής της φίλης με τον πρώην αγαπημένη της να φιλιούνται στο στόμα σε βραδινή έξοδό τους.

Μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας έγινε χαμός τόσο στο twitter που έπεσε να "φάει" την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη γιατί "'έκλεψε" τον άντρα της φίλης της, όσο και στις εκπομπές που δεν άφησαν ούτε μια λεπτομέρεια ασχολίαστη.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο Happy Day

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην οικογένεια της και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας της. «Ο πατέρας μου είναι πρότυπο. Του συνέβη κάτι σοβαρό στα 6 μου. Έπαθε αυτοκινητιστικό, του έσπασε η σπονδυλική στήλη. Δεν μας άφησε στιγμή όμως, δεν έφυγε λεπτό από πάνω μας. Έλειπε πολύ στο εξωτερικό, προσπαθούσε να γίνει καλά», εξομολογήθηκε, ενώ ανέφερε πως μπορεί ο πατέρας της όταν ήταν μικρή να μην ήταν πολύ υποστηρικτικός στο να γίνει δημοσιογράφος καθώς πίστευε πως θα την συντηρούν εκείνοι, όμως πλέον εκείνη τους βοηθάει οικονομικά.

«Βοηθάω εγώ οικονομικά τους γονείς μου και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Στο σπίτι βιώναμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ειδικά την περίοδο της κρίσης αλλά δεν μας έλειψε τίποτα, οπότε δεν γινόταν να μην βοηθήσω. Η μητέρα μου μου λέει να δώσω ρούχα μου γιατί έχω πάρα πολλά και μια κοπέλα μπορεί να μην έχει», είπε χαρακτηριστικά.

Το κεφάλαιο προσωπική ζωή

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως έχει κάνει λάθος επιλογές. «Ο αυθορμητισμός μου, μου έχει στοιχίσει και το έχω πληρώσει. Με λένε γεροντοκόρη. Έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην προχωρήσει κάποια μου σχέση. Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια από αγάπη και πιστεύω θα μου έρθει κάτι καλό», είπε ανοιχτά.

Μάλιστα, έπειτα από ερώτηση απάντησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα, αποκαλύπτοντας: «Αρχικά να σου πω ότι πολύ συνειδητά ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου για αυτό δεν μίλησα. Άλλο να το λέω σε συνέντευξη και άλλο στην εκπομπή μου. Ακόμα τον αγαπάω σαν άνθρωπο. Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν με την Δανάη, όταν όμως έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις χρόνια... η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και τον γνώρισε την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο την περίοδο που χωρίζαμε και τα βρίσκαμε... Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ήταν λάθος μου. Με τον Φίλιππο μίλησα γιατί άλλη σχέση έχουμε.

Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια βασική αρχή δεν αγγίζει άνδρα φίλης σου και εγώ το σέβομαι. Από εκεί και πέρα αλλιώς μεγαλώνει κάποιος άλλος. Η Δανάη όμως δέχτηκε πολύ αρνητικά σχόλια που τα θεώρησαν επιεικώς απαράδεκτα. Θα ήθελα να μου στείλει να μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι δειλοί. Θέλω να είναι καλά και ο καθένας να κάνει τη ζωή του. Για τον Φίλιππο δεν θέλω να το ανοίξω γιατί σέβομαι το παρελθόν μου»

Έχει γνωρίσει άλλους άνδρας μετά το χωρισμό της; «Ότι έχω βγει και έχω φλερτάρει εννοείται , αλλά κάτι πιο επίσημο όχι», αποκάλυψε.

Για την δήλωση του Νίκου Κοκλώνη σχετικά με την Δανάη και τον Φίλιππο (δείτε εδώ τι είχε πει), η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως: «Με πείραξε αυτό που είπε ο Νίκος. Περίμενα την δημόσια στήριξη του. Τήρησες ίσες αποστάσεις στο θέμα με την Δανάη και τον Φίλιππο. Νιώθω προστασία από τον Νίκο πίσω από τις κάμερες, οπότε ήθελα και μπροστά να το κάνει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι σχέσεις τους

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μικρούτσικο που πλέον έχει σταματήσει να βγαίνει στην Super Κατερίνα σε καθημερινή βάση, ξεκαθάρισε πως: «Ο Ανδρέας αποφάσισε η barking well ότι θέλει να είναι δυο φορές την εβδομάδα γιατί και οι χρόνοι του δεν του βγαίνουν. Είναι καλύτερο να έρθει δύο φορές γιατί μου έχει κάνει πολύ καλό και με έχει μάθει πράγματα. Με έχει μάθει να απαντάω και να τοποθετούμαι. Καλύτερα δεν το λέει αυτό που τον ενοχλεί εκείνη την στιγμή και τέλος»

Σχετικά με το συμβόλαιο της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως έχει ακόμα έναν ενώ μετά λογικά θα μπει σε ισχύ το +1.