Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο για το φιλί Τσαγκρίδη με Μπάρκα: «Η κυρία Καινούργιου τους σύστησε; Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή»

Όσα ειπώθηκαν στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο για το φιλί Τσαγκρίδη με Μπάρκα: «Η κυρία Καινούργιου τους σύστησε; Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή»

Το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz Δανάη Μπάρκα με Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολίασαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα 26/2. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, ανέφερε και το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Φίλιππος είναι ο πρώην σύντροφος της.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν κυκλοφόρησε η φωτογραφία Δανάης και Φίλιππου να φιλιούνται παθιασμένα σε γνωστό μπαράκι της Αθήνας. Η παρουσιάστρια του MEGA ωστόσο, ήταν φίλη με την παρουσιάστρια του ALPHA και μάλιστα, εκείνη ήταν που τους γνώριζε όταν η Κατερίνα ήταν ακόμα ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

Το σχόλιο του Λιάγκα στο Πρωινό για Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μετέφερε το ρεπορτάζ, με την δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα μέσω της Κατερίνας Καινούργιου. «Η κυρία Καινούργιου τους σύστησε; Δεν το ήξερα» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για να βγαίνουν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, σημαίνει ότι είναι μία σχέση ζυγισμένη. Αλλιώς θα προστατεύονταν. Εννοώ ότι είναι σίγουροι γι’ αυτό. Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα περνάει μία κρίση από τότε που η Δανάη είχε πιει από την κούπα με το σήμα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, υποστηρίζοντάς την στη διαμάχη» σχολίασε από πλευρά της η Ελένη Βουλγαράκη.

«Τα σχόλια που διαβάζω που γίνονται κάτω από τα posts και τις δημοσιεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα είναι εμετικά. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει τον οποιονδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπική ζωή τριών ανθρώπων που θα το λύσουν», συμπλήρωσε μετά από λίγο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο δεν είπε πολλά πολλά, παρά μόνο αρκέστηκε να αναφέρει πως «Δεν είναι τριών ανθρώπων, εδώ κάνεις λάθος. Είναι δύο ανθρώπων, ο άλλος άνθρωπος δεν υπάρχει στη ζωή των δύο ανθρώπων. Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι εφοπλιστής δεν θα φιλήσεις μια κοπέλα;».

Nα σημειώσουμε πως η δυο κυρίες δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στο όλο θέμα, ωστόσο στο Πάμε Δανάη πετάχτηκε μια σπόντα από την Βίκυ Παγιατάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη που δεν έπαιξε το Super Κατερίνα - «Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

Όλο νόημα η ατάκα της Βίκυς Παγιατάκη στην Δανάη Μπάρκα: «Έλα τώρα παραπονιάρα μου, δεν έχεις...»

Πρωινό: Απίστευτη επίθεση ρασοφόρου στον Γιώργο Λιάγκα: «Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, να σας τσούξει...»

Δανάη Μπάρκα: Δίνει τέλος στη δημόσια κατακραυγή της - Η κίνησή της μετά τη φωτογραφία που φιλιέται με τον Τσαγκρίδη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο πλευρό της Καινούργιου μετά τον ντόρο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη - Η όλο νόημα ανάρτησή της

Ενώπιος Ενωπίω: Δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις - Θα συζητηθεί ιδιαίτερα ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο κακός χαμός στο Πρωινό: «Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω!» - Πυρ και μανία η Πετρογιάννη

Το μυστικό ραντεβού που είχε ο Τσαγκρίδης με την Καινούργιου λίγο πριν τις φωτογραφίες με την Μπάρκα - Τι συνέβη

Δανάη Μπάρκα: Χόρεψε με την μίνι φούστα της στην έναρξη της σημερινής εκπομπής - «Υπάρχουν κάποιοι που αντέχουν τους τίτλους»

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση τους μετά τα "καυτά" φιλιά με την Δανάη Μπάρκα