Νίκη Λυμπεράκη – Η πρώτη αντίδραση μετά τη viral συνέντευξη στον Νίκο Καρβέλα

Πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη – Η πρώτη αντίδραση μετά τη viral συνέντευξη στον Νίκο Καρβέλα

Talk of the town έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Ο μουσικοσυνθέτης είχε μία έντονη στιχομυθία με τη δημοσιογράφο, αερίστηκε στον αέρα, εξέθεσε τις απόψεις του περί θρησκείας και γάμου και προκάλεσε αντιδράσεις από όλες τις κατευθύνσεις.

Οι συνεργάτες του Breakfast@Star σχολίασαν με χιούμορ ότι μετά από την εν λόγω συνέντευξη, η Νίκη Λυμπεράκη θα χρειαστεί μία μεγάλη αναρρωτική άδεια. Η Σοφία Μανουσακίδου μαζί με την κάμερα της εκπομπής τη συνάντησαν την ώρα που έμπαινε στο στούντιο και εξασφάλισαν την πρώτη της αντίδραση μετά απ' όσα προβλήθηκαν στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε επίσης: Νίκη Λυμπεράκη: Οι δυο άντρες της ζωής της, η ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο που την στιγμάτισε και η μητρότητα

Η πρώτη αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη

Εμφανώς αγχωμένη από την κίνηση που συνάντησε στον δρόμο, δεν απάντησε σχετικά με τη συνέντευξη στον Νίκο Καρβέλα, αλλά ούτε και με τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Παρόλα αυτά ήταν ευγενέστατη και ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο πριν κατευθυνθεί στον προορισμό της.

«Δεν έχω να σας πω κάτι, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, έχω αργήσει γιατί είχε πάρα πολλή κίνηση», αρκέστηκε να πει η Νίκη Λυμπεράκη στην κάμερα του Breakfast@Star. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, οι ιθύνοντες του MEGA τη θέλουν πάρα πολύ, πέρα απ' τον ρόλο που έχει σήμερα, και στο παιχνίδι γνώσεων One Question που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Νίκη Λυμπεράκη έχει το προβάδισμα απέναντι στον Γιώργο Καράβα και την Ανθή Βούλγαρη που επίσης έχει βολιδοσκοπήσει το κανάλι για να αναλάβουν την παρουσίαση του παιχνιδιού.