Σμαράγδα Καρύδη: «Είχα δυο εαυτούς! Ήμουν αντιπαθέστατη» - Οι παρεξηγήσεις της στον χώρο και ο δύσκολος χαρακτήρας της

«Εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Είχα δυο εαυτούς! Ήμουν αντιπαθέστατη» - Οι παρεξηγήσεις της στον χώρο και ο δύσκολος χαρακτήρας της

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Zoe Proe στο κανάλι της στο Youtube, ΚΡΙΜΑ με την ηθοποιό να μιλάει για όλη την πορεία της ζωής της, την επιλογή της να σπουδάσει υποκριτική αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ανάμεσα στα όσα είπε η ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της για όλη τη διαδρομή, που έχει κάνει στο χώρο κυρίως με τον εαυτό της και τον χαρακτήρα της, καθώς είχε πολλά δύσκολα σημεία που έπρεπε να ''μαλακώσει''.

Μάλιστα η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχτηκε, πως δεν έχει κάνει ψυχοθεραπεία ωστόσο όσα έχει αλλάξει τα έχει δουλέψει μόνη της. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς η Σμαράγδα του τότε δεν έχει καμία σχέση με του σήμερα.

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Πως είναι σήμερα η μητέρα της και σύζυγός του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τα προβλήματα έκθεσης

«Είχα διάφορα προβλήματα δικά μου. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή, τραγική. Είχα δυο εαυτούς στην πραγματικότητα. Είχα έναν πολύ εξωστρεφή εαυτό που έκανε αηδίες όταν ένιωθε οικειότητα και όταν έπρεπε να αναλάβω μια ευθύνη και έπρεπε να αναλάβω κάτι σοβαρά, είχα έναν τρόμο. Ένιωθα έναν τρόμο. Έκανα αγώνα τεράστιο με τον εαυτό μου για να εκτεθώ. Στη σχολή έλυσα πολλά προβλήματα από αυτά, που είχα - μου πήρε πολύ χρόνο μέχρι να δείξω αυτό που είμαι. Δε μπορούσα να δείξω αυτό που είμαι στην υποκριτική, όχι στην υπόλοιπη ζωή μου. Ως μοναχοπαίδι έχω παρεξηγηθεί με πάρα πολύ κόσμο, γιατί νομίζουν ότι είμαι σνομπ...

Έτσι μπήκα και στη σχολή, εγώ χάλια, δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ...έχω και αγοραφοβία. Πάω, ανοίγω την πόρτα απότομα και ανάβω ένα τσιγάρο με πολύ ύφος και με κοιτάνε. Αντιπαθέστατη! Αυτά τα παιδιά ήταν κανονικά. Εγώ ήμουν τόσο φοβισμένη αλλά να μη το δουν γιατί θεωρούσα ότι αν το καταλάβουν θα το δω στα μάτια τους και θα γίνω χειρότερα. Είπα να το παίξω έτσι...», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.