Δανάη Μπάρκα κατά γνωστού περιοδικού: Κυκλοφορεί σε πρωτοσέλιδο ως εγκυμονούσα - «Υπάρχει και κόσμος που δεν ξέρει...»

«Θα μπορούσα να φτάσω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα κατά γνωστού περιοδικού: Κυκλοφορεί σε πρωτοσέλιδο ως εγκυμονούσα - «Υπάρχει και κόσμος που δεν ξέρει...»

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε την Πέμπτη 4/4 τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη στη Zoe Pre (δείτε εδώ απόσπασμά της) με την παρουσιάστρια να προχωράει στο Πάμε Δανάη σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια εξήγησε πως πολύ συχνά κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για πρόσωπα από το χώρο της showbiz, ωστόσο όσοι είναι του επαγγέλματος ξέρουν ποια περιοδικά είναι έμπιστα και ποια όχι.

Στη συνέχεια μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα δε δίστασε να αναφερθεί σε πρόσφατο περιοδικό, που την είχε εξώφυλλο αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος - κάτι που φυσικά δεν έχει καμία πραγματική υπόσταση.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τα ψευδή δημοσιεύματα με το όνομά της

«Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέει ότι έχει δει πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, που δεν ξέρεις εκείνη τη στιγμή πως να αντιδράσεις...Αν ανακαλύψεις ψεύτικά προφίλ, εγώ δηλαδή που έχω screenshot από αληθινά προφίλ που μου λένε πράγματα μηνύσιμα, θα μπορούσα να το φτάσω στα άκρα.

Δική μου επιλογή να μην το φτάσω, γιατί έτσι το έχω εγώ στο μυαλό μου. Υπάρχουν φορές που οι λογαριασμοί είναι ψεύτικοι. Εμείς ξέρουμε ποια περιοδικά να μην πιστεύουμε, αλλά υπάρχει και κόσμος που δεν ξέρει...

Εχθές μου ήρθε ένα μήνυμα μια φωτογραφία από ένα περιοδικό, που με είχε πρωτοσέλιδο και έλεγε ότι είμαι έγκυος. Εμείς που είμαστε σε αυτή τη δουλειά ξέρουμε ότι ούτε καν, αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να μην έχει αντίληψη της πραγματικότητας σε σχέση με αυτά τα περιοδικά μπορεί να το πιστέψει ή να το κάνει αναπαραγωγή - τίτλο», είπε η Δανάη Μπάρκα