Γιάννης Γιοκαρίνης: «Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια» - Η επόμενη μέρα μετά την αθώωση για ενδοοικογενειακή βία

Χαλαρός ο τραγουδιστής για φαγητό με τη σύζυγο και τον κουνιάδο του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη, που οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα μετά από κλήση της συζύγου του Σοφίας Μιχαλοπούλου στην Αστυνομία, για ενδοοικογενειακή βία, και αφέθηκε ελεύθερος ως αθώος λίγες ώρες αργότερα, καθώς εκείνη δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.

Το ζευγάρι βγήκε χέρι-χέρι από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ενώ ο Γιάννης Γιοκαρίνης μάλιστα δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ότι σήμερα θα φάνε όλοι μαζί, με τον κουμπάρο της και τον αδερφό της Σοφίας Μιχαλοπούλου, γελώντας για όσα διαδραματίστηκαν από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Γιάννης Γιοκαρίνης: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία της συζύγου του - Αποχώρησαν χέρι χέρι

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Γιοκαρίνη

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι ήταν, που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου -μέσα στο μυαλό μου μάλλον, γιατί δεν είναι τεμπελιά- μες στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου αγχωμένος να αποτελειώσω τις στουντιακές υποχρεώσεις μου, λέω “Άστο μωρέ”. Μου λέει “Όλο αναβολές, Γιάννη”. Ε και ξέρεις τώρα, φωνή στη φωνή, αυτό ήταν», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Και συμπλήρωσε σχετικά με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν χθες: «Ανεβήκανε οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα, μην τα χαρακτηρίσω... Ανακρίβειες θα πω ευγενικά, που δεν ισχύουν, ότι την έπιασα από το λαιμό. Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους, από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσα-ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε, αλλά έλα που όταν ήρθαν μετά λέει “Δεν γίνεται, πρέπει να έρθετε μαζί”. Και μπήκαμε στο χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναφέρθηκε και στη στιγμή πριν τη σύλληψη: «Ήμουν εκνευρισμένος πριν πάρει τηλέφωνο και έλεγα “Ας κάνει ό,τι θέλει”, δεν ήξερα τι έκανε. Μετά άκουσα που μίλαγε, αλλά απασχολήθηκα με κάτι που δεν θυμάμαι και δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα, και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν».

Όπως κατέληξε ωστόσο, πλέον όλα είναι μία ανάμνηση, την οποία θα λένε στα οικογενειακά τραπέζια για να ξεκαρδίζονται. «Είμαι έξω αυτή τη στιγμή, ταξιδεύω, είμαι στο αμάξι για να κάνω κάποιες δουλειές εξωτερικές, και μετά θα είναι ο κουμπάρος και ο αδερφός της Σοφούλας στο σπίτι και θα κάτσουμε να το ευχαριστηθούμε, να φάμε παρεΐτσα. Τώρα γελάμε, χαίρω πολύ... Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γιοκαρίνης.