Στέλιος Κουδουνάρης: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή ζοριστήκαμε, με εκνεύριζε λίγο και τσακωνόμασταν»

Μιλάει για πρώτη φορά για το παρασκήνιο του My Style Rocks

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στην παρουσία του στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», σε όλες τις σεζόν, καθώς και στις σχέσεις του με τη Σοφία Χατζηπαντελή, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι υπήρχαν εντάσεις. Όπως συμπλήρωσε ωστόσο, πριν βγουν συμπεράσματα, πρέπει κάποιος να ξέρει όλο το ιστορικό μεταξύ τους.

«Κάποια σεζόν υπήρξε η σκέψη να μην είμαι στο My Style Rocks, κυρίως όχι από δική μου πλευρά, αλλά από της παραγωγής, ώστε να ανανεωθεί κάπως το project, αλλά τελικά κατέληγαν να είμαι. Κι εγώ κάποιες φορές ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω, γιατί με κούραζε κάπως η τηλεόραση. Τώρα πια, 7 χρόνια μετά, μου φαίνεται σαν κανονικότητα», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδούναρης.

Δείτε επίσης: My style rocks: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με την Σοφία Χατζηπαντελή πίσω από τις κάμερες

Ο Στέλιος Κουδουνάρης για τους τσακωμούς με τη Σοφία Χατζηπαντελή

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές στο show μόδας, ο σχεδιαστής ξεχώρισε μία εκρηκτική persona. «Στην αρχή με τη Σοφία Χατζηπαντελή ζοριστήκαμε, γιατί υπήρχε μία διαφορετική οπτική για κάποια πράγματα. Ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο. Τσακωνόμασταν και τα βρίσκαμε αυτόματα. Ήθελε πάντα ένα χειρισμό, γιατί ήθελα να καταλαβαίνει πως ό,τι συζητούσαμε ήταν με αγνή πρόθεση. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε, ένα μήνα περίπου. Μου λείπει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Για να καταλήξει ωστόσο: «Κάποια γεγονότα, αν τα δεις απ’ έξω χωρίς να ξέρεις όλο το ιστορικό, δεν μπορείς να πεις ότι είναι ψέματα, όμως δεν μπορείς και να τα κατανοήσεις. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά».