Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα επανορθώσω! Δε φοβάμαι...» - Σε δύσκολη θέση για το λάθος του Happy Day σχετικά με την προσωπική ζωή του Στάνκογλου

Οι νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα επανορθώσω! Δε φοβάμαι...» - Σε δύσκολη θέση για το λάθος του Happy Day σχετικά με την προσωπική ζωή του Στάνκογλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε την Πέμπτη 4/4 καλεσμένη στο Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να παραχωρεί μια σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη (δείτε εδώ όλα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου).

Μεταξύ λοιπόν των όσων εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις σχετικά με την προ μηνών παρεξήγησή της με τον Γιάννη Στάνκογλου και το λανθασμένο ρεπορτάζ του Happy Day σχετικά με μία σχέση του ηθοποιού.

Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, στη συνέχεια όμως η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις με τον Γιάννη Στάνκογλου να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, όπως και τα ανήλικα παιδιά του. Για πολλοστή φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε τι συνέβη και μάλιστα δε δίστασε να ζητήσει ξανά συγγνώμη.

Η νέα δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το λάθος ρεπορτάζ για τον Γιάννη Στάνκογλου

«Με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Ήταν ένα ρεπορτάζ για έναν άνθρωπο που ήταν διαζευγμένος και μάλιστα ήταν ένα ρεπορτάζ, που ειπώθηκε στο πλαίσιο σχολιασμού μίας συνέντευξης που ο ίδιος είχε δώσει στον Τάσο Τρύφωνος και μιλούσε για τον χωρισμό και για το πόσο είναι έτοιμος να ανοίξει - ενδεχομένως - ένα νέο κεφάλαιο. Ειπώθηκε με σεβασμό χωρίς ονόματα από εμάς, χωρίς να θίξουμε κανέναν.

Από εκεί και πέρα όμως, είμαι άνθρωπος που αν καταλάβω ότι κάποιος ενοχλείται ή πάρει άλλες διαστάσεις θα βγω μπροστά και θα πω συγγνώμη και θα ανασκευάσω και θα επανορθώσω. Δεν φοβάμαι σε ένα ζωντανό μπορεί να γίνει ένα λάθος και ειδικά όταν ζητάς σε ανθρώπους όπως είναι η Τίνα ή όπως είναι οι ρεπόρτερ μας να βγάζουν πρωτογενή θέματα, μπορεί κάπου να πέσεις και έξω. Ήταν μία πληροφορία που εκ του αποτελέσματος δεν ίσχυε, μπορεί να ακουγόταν στην πιάτσα αλλά δεν ίσχυε. Οπότε ήταν λάθος», είπε η Σταματίνας Τσιμτσιλή.