Καλομοίρα: «Γίνομαι έξαλλη αν μια γυναίκα μιλήσει στον σύζυγό μου»

«Αν κάποιος μιλήσει σ' εμένα είναι διαφορετικό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη σχέση με τα δικά της παιδιά, και με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, όπου τόνισε ότι τον ζηλεύει ακόμα και αν σκεφτεί ότι του μιλάει κάποια! Για τον εαυτό της, ωστόσο, αλλάζουν τα πράγματα...

«Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι ότι ήμουν κάτω στο υπόγειο και τραγουδούσα για ώρες μόνη μου, φανταζόμουν ότι ήταν η συναυλία μου. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα. Ο Νίκος μου θέλει πάντα να τα κάνει όλα σωστά, αλλά του λέω “Νίκο μου νομίζεις ότι αν μου πεις όχι δεν θα σ’ αγαπήσω; Γιατί δεν λες όχι στη μαμά;”», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: Νυχτοπερπατήματα στη Βανδή με τον σύζυγό της - Όλα τα βλέμματα στο πράσινο, φωσφοριζέ κοστούμι της

Η Καλομοίρα για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσαλη

«Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ, ολοκληρωμένο και σταθερό. Αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω, είμαι έξαλλη μόνο που το σκέφτομαι. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο. Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, είναι ψέμα όταν λένε το αντίθετο. Αλλάζουν τα πάντα και με ωραίο τρόπο, δεν λέω. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής μερικές φορές θέλω να κάνει τον “Κινέζο”», ανέφερε η Καλομοίρα για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

Κλείνοντας, η Καλομοίρα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο, Πασχάλη Τερζή και Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω “το είδος σου, το είδος μου”. Όταν γράφω κάτι, νιώθω αν με εκφράζει. Για το νέο μου τραγούδι “Rolling” άκουσα μόνο μια γραμμή και είπα “τρελαίνομαι, αυτό είναι”».