Καλομοίρα: Νυχτοπερπατήματα στη Βανδή με τον σύζυγό της - Όλα τα βλέμματα στο πράσινο, φωσφοριζέ κοστούμι της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτήν την περίοδο η Καλοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης βρίσκονται στην Ελλάδα (δείτε εδώ την άφιξη τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος) με το ζευγάρι να περνάει ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα παιδιά του.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση στον Votaniko με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει τόσο κατά την είσοδό τους στο κέντρο, αλλά και στη συνέχεια όσο διασκέδαζαν.

Η έξοδος της Καλομοίρα με τον σύζυγό της στη Δέσποινα Βανδή

Η Καλομοίρα έκλεψε τις εντυπώσεις με το πράσινο φωσφοριζέ κοστούμι, που επέλεξε να φορέσει. Στη συνέχεια μάλιστα η ίδια έκανε μια σύντομη επίσκεψη στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή - βγάζοντας κοινές φωτογραφίες.

Καλομοίρα - Μπούσαλης - Έξοδος - Πράσινο
Καλομοίρα - Μπούσαλης
Καλομοίρα - Μπούσαλης - Μπουζούκια
Καλομοίρα - Βανδή

Όσα είπε στο The 2night Show για τον Μπούσαλη

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο "Πιο Πολύ Την Κυριακή". Είναι ο άντρας της ζωής μου, έχουμε τρία παιδιά. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, αλλά όταν τα φτιάξαμε ήταν πολύ καινούριο και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Τα παιδιά μας είναι καλά, είναι στην Αμερική τώρα, μιλάμε κάθε βράδυ. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», είπε αρχικά.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Εννοείται ότι τσακωνόμαστε με τον Γιώργο. Η τελευταία φορά που μαλώσαμε ήταν στο Παρίσι, είχαμε πάει για την Σίλια Κριθαριώτη... Ο άντρας μου έχει ένα πράγμα που λέει την αλήθεια, αλλά κάποιες φορές δεν θέλω να την ακούσω. Κάνε τον Κινέζο και πες το ψέμα γιατί δεν μπορώ να το φτιάξω εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν μπορεί να μην το πει. Τον ρώτησα εγώ "σ' αρέσει;" και μου λέει "όχι, είναι χάλια αυτό" και ήμουν σε φάση "νομίζω ότι θα σε σκοτώσω". Ήθελα να μου πει ψέματα γιατί δεν μπορούσα να το φτιάξω. Εγώ του λέω να μου τα λέει αφού τελειώσει κάτι και όλο τσακωνόμαστε γι' αυτό. Έχω δίκιο;», ανέφερε γελώντας και επειδή απάντηση δεν πήρε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον μούτζωσε.

«Ζηλεύω πιο πολύ τον Γιώργο. Αν πάμε κάπου και τους ξέρει όλους είμαι κάπως "Από που την ξέρεις αυτή;", αλλά τον σέβομαι, δεν τσεκάρω κινητά πια... Στην αρχή το κοιτούσα. Εκείνος δεν ξέρω. Δεν ζηλεύει. Με νευριάζει που δεν ζηλεύει», κατέληξε για τον καλό της.

Δείτε επίσης: «Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα! Έγινε της φωτιάς στο σπίτι...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Γιώργο Μπούσαλη

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε εάν θέλησε να κάνει καριέρα στην Αμερική, απάντησε στις 20/3/24 στο The 2night Show: «Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως κάνεις παιδιά, αλλάζουν τα πράγματα, τουλάχιστον για μένα. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω, να μοιράζω τη μουσική μου στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια».

Και για το παράπονο που φαίνεται να έχει για την Eurovision (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί), επισήμανε: «Άσε την Eurovision. Βαρέθηκα να τα λέω. Πάλι να το πω; Θα το πω για σένα. Είχα επιθυμία να πάω, γιατί πήγε η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και εγώ από μόνη μου λέω "σίγουρα θα μου γίνει πρόταση". Επειδή πήραμε όλοι τρίτη θέση».