Καλομοίρα: Αγνώριστη κατά την άφιξή της στην Ελλάδα - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη 7/3 μαζί φυσικά με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. Ο φακός του Youweekly.gr λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι αποκλειστικά κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πρόκειται για τις πρώτες, επίσημες φωτογραφίες της αγαπημένης τραγουδίστριας μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Όπως όλοι θα θυμούνται μέχρι πρότινος η Καλομοίρα είχε κοντό καρέ και ξανθό (θυμηθείτε την εδώ).

Η άφιξη της Καλομοίρα και του Γιώργου Μπούσαλη στο αεροδρόμιο

Πολύ ανανεωμένη περπατούσε λοιπόν, η τραγουδίστρια έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Εμείς πάντως θα πούμε, πως μας αρέσει πολύ η συγκεκριμένη αλλαγή στο look της και τη στηρίζει άψογα.

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης
Καλομοίρα - Μπούσαλης
Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης - Αεροδρόμιο

Τα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Ένα βίντεο που ανέβασε η Καλομοίρα στα social media, έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί ένας καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη βλέπουμε να τραγουδάει και να παίζει στο πιάνο το νέο της κομμάτι που πρόκειται να βγει σύντομα. Η τραγουδίστρια, καθισμένη μπροστά στο πιάνο, ανακοίνωσε με χαρά το νέο της τραγούδι, όμως οι ακόλουθοί της δεν στάθηκαν εκεί.

Δείτε επίσης: «Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου» - Η παιδική φωτογραφία της Καλομοίρας αγκαλιά με τον Γιώργο Μπούσαλη για την επέτειό τους

Κάτω από το βίντεο υπήρξαν αρκετά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, καθώς όπως αναφέρουν δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά Καλομοίρα, εκείνη που γνωρίσαμε στο Fame Story λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα για την Αμερική.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ