Καλομοίρα: «Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα! Έγινε της φωτιάς στο σπίτι...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Γιώργο Μπούσαλη

«Κάνω την κινέζα για να μην τσακωθώ με την κόρη μου και της λέω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλομοίρα: «Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα! Έγινε της φωτιάς στο σπίτι...» - Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Γιώργο Μπούσαλη

Η Καλομοίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, τα τρία τους παιδιά και τις στιγμές που εκείνα την "εκνευρίζουν". Αναφέρθηκε και στις ζήλειες προς τον καλό της.

Απάντησε, μάλιστα, και για την αντίδρασή του σχετικά με όσα γράφονται για εκείνη και τις πλαστικές, ένα θέμα που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ, αφού κάτω από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημιουργήθηκε θύελλα αντιδράσεων για τις αλλαγές στο πρόσωπό της (δείτε εδώ).

Η αποκάλυψη της Καλομοίρας για την κόρη και τον σύζυγό της

«Η κόρη μου δεν μπορεί καθόλου το ροζ. Της παίρνω πράγματα για να ντυνόμαστε ίδια. Φόρεμα εγώ, φόρεμα κι αυτή. Θέλει να φοράει μαύρα και καφέ και μου έχει σπάσει τα νεύρα, αλλά κάνω την κινέζα για να μην τσακωθώ με την κόρη μου και της λέω "οκ"», είπε αρχικά.

«Το τραγούδι της Eurovision μου φαίνεται υπέροχο, πιστεύω ότι θα πάει 5άδα σίγουρα», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως ετοίμαζε και εκείνη ένα κομμάτι για τον διαγωνισμό, ωστόσο θα το κυκλοφορήσει μόνη της.

Για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, επισήμανε: «Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου. Μου κάνει εντύπωση που κάνει εντύπωση ότι έρχεται μαζί μου. Άντρας μου είναι, δεν πρέπει να κυκλοφορούμε μαζί; Ναι, είμαι λίγο ζηλιάρα και κάνω σκηνές, αλλά δεν ντρέπομαι. Μια φορά μια φίλη μου μοντέλο του έστειλε μήνυμα. Έγινε της φωτιάς στο σπίτι και της έβαλα Χ δεν της ξαναμίλησα!».

Όσον αφορά στην αντίδραση του συζύγου της και των παιδιών της στα δημοσιεύματα περί πλαστικών επεμβάσεων (δείτε εδώ την οικογενειακή τους φωτογραφία), απάντησε: «Τα παιδιά δεν είναι χαζά. Κάθομαι και τους τα λέω όλα γιατί τα καταλαβαίνουν. Ό,τι μου συμβαίνει στη ζωή το γυρνάω σε καλό. Ο Γιώργος γέλαγε με όλο αυτό που έχει γίνει με τις πλαστικές. Με ρώτησε "έχεις κάνει πλαστικές και δεν το ξέρω;". Αλλά δεν δίνει σημασία σε όσα γράφονται».