Καλομοίρα: «Μετά τη Eurovision είχα πέσει σε κατάθλιψη, πλήρωσα 800 ευρώ στο ξενοδοχείο»

«Μπορεί να ήταν άνθρωπος της ΕΡΤ που έκανε τον Κινέζο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Καλομοίρα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού της «Rolling». Μεταξύ άλλων η γλυκύτατη τραγουδίστρια μίλησε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, για τα πρόσφατα σχόλια που άκουσε για τις «πλαστικές» της (που δεν έκανε όπως ξεκαθάρισε), ενώ αναφέρθηκε και στη δική της εκπροσώπηση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, η Καλομοίρα σκεφτόταν να εκπροσωπήσει τη χώρα μας ξανά πριν από δύο χρόνια, κάτι που επιβεβαίωσε εκείνη, συμπληρώνοντας: «Πάντα πάω με το ένστικτο. Τη βραδιά πριν κλείσει ο ελληνικός διαγωνισμός, την τελευταία ώρα έβαλα τα κλάματα και είπα ότι δεν θα δώσω τα τραγούδια μου για τη Eurovision. Κάτι μού έλεγε να μην στείλω».

Όσον αφορά το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, η Καλομοίρα δήλωσε: «Τρελαίνομαι, δεν ξέρω τι λένε, αλλά πιστεύω ότι θα σκίσει. Η κοπέλα είναι πολύ καλή, έχει ωραίο στυλ, και το κάνει fun, κάτι που θέλει και η Eurovision».

Η αποκάλυψη της Καλομοίρας για τη Eurovision

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Καλομοίρα αποκάλυψε μάλιστα ότι η ΕΡΤ δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο στη συμμετοχή της, αλλά αναγκάστηκε να τα πληρώσει από την τσέπη της. «Μετά τη Γιουροβίζιον θυμάμαι ότι είχα πέσει σε κατάθλιψη. Ναι, πλήρωσα 800 ευρώ όταν έφυγα απ' το ξενοδοχείο. Δεν θα το ξεχάσω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Καλομοίρα ανέφερε επίσης: «Αλλά δεν πάμε να θάψουμε κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Μπορεί να ήταν άνθρωπος της ΕΡΤ που έκανε τον Κινέζο. Ήμουν μικρή και αλλιώς είχα φανταστεί τη showbiz. Μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα ότι φέρνοντας την 3η θέση έδειξα ότι αξίζω, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Εσύ πρέπει να πιστεύεις ότι αξίζεις, να μην περιμένεις από τον άλλον. Μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω».

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει από το bullying για τις πλαστικές επεμβάσεις»

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο post της στο Instagram, που έφερε δεκάδες αντιδράσεις από χρήστες που της έλεγαν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. «Δεν περίμενα με τίποτα τις αντιδράσεις. Βιαζόμουν, κάθισα στο πιάνο πριν πάρω τα παιδιά απ' το σχολείο και νόμιζα ότι ήμουν μια χαρά, δεν είχα βάλει καθόλου μακιγιάζ, δεν είχα φως... Την επόμενη μέρα τι έγινε με τα σχόλια; Δεν με πειράζουν πια. Αλλά έχει πλάκα, γιατί αν πας στη σελίδα τσακώνονται πολύ άσχημα μεταξύ τους», είπε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.