Δανάη Μπάρκα: Έντονη διαφωνία με τη Δέσποινα Καμπούρη - «Μιλάς εκ του ασφαλούς! Δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα»

Ο λόγος που ήρθαν σε ''ρήξη'' οι δύο παρουσιάστριες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Έντονη διαφωνία με τη Δέσποινα Καμπούρη - «Μιλάς εκ του ασφαλούς! Δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα»

Την Πέμπτη 4/4 στην εκπομπή Πάμε Δανάη προβλήθηκε απόσπασμα από νέο βίντεο της Lizzo σχετικά με τις επιθέσεις που κατά καιρούς δέχεται η τραγουδίστρια για τα κιλά της με την ίδια να αποστασιοποιείται σιγά σιγά από τον χώρο.

Τη γνώμη τους παρέθεσαν σχετικά με τη στάση της Lizzo η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα και η Δέσποινα Καμπούρη. Με τη σειρά της μάλιστα η τελευταία τόνισε, πως αισθάνεται να έχει κουραστεί με τη Lizzo - κάτι με το οποίο δε συμφώνησε καθόλου η Δανάη Μπάρκα δεδομένου ότι έχει βιώσει πολλά από τα συναισθήματα της τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης: «Αυτές οι θηριώδεις ιστορίες...» - Η Lizzo ''έσπασε'' την σιωπή για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος της

Η δημόσια αντιπαράθεση της Δανάης Μπάρκα με τη Δέσποινα Καμπούρη

«Εμένα με κούρασε πάρα πολύ η Lizzo. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει να τροφοδοτεί τον κόσμο με ό,τι έχει να κάνει με τα κιλά της και το βάρος της. Το ξέρουμε, το έχουμε ακούσει, αισθάνομαι ότι το έχει κάνει σημαία της και το να βγαίνεις να λες δημόσια ότι δεν αντέχω άλλο τα σχόλιά σας, αφήστε με ήσυχη και παραιτούμαι, δείχνει και μια ανάγκη εσωτερική να θες οι άλλοι να ασχολούνται μαζί σου. Ας σταματήσει η Lizzo, ας κοιτάξει λίγο τη ζωή της, δηλαδή εντάξει, φτάνει», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Δ.ΜΠ.: Εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς σε σχέση με το σώμα μιλάω

Δ.Κ.: Όχι

Δ.ΜΠ.: Ναι μιλάς εκ του ασφαλούς, δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με τη Lizzo ή με εμένα ή με έναν άλλο άνθρωπο

Δ.Κ.: Νομίζω ότι και το ίδιο πρόβλημα να είχα με τη Lizzo, όπως και εσύ κάποια στιγμή είχες πει φτάνει, έχω αποφασίσει να μη μιλάω άλλο για αυτό

Δ.ΜΠ: Όχι να μη μιλάω, να μη μιλάω το ίδιο συχνά, φυσικά και μιλάω...

Δ.Κ: Η Lizzo κάθε τρεις και λίγο μιλάει για τα κιλά της και το bullying. Φτάνει...

Δ.ΜΠ.: Διαφωνώ, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Ένας άνθρωπος που το βιώνει και πάει να μιλήσει ανοικτά…

Δ.Κ.: Το έχει κάνει πολλές φορές, δηλαδή το έχουμε καταλάβει, το έχουμε ακούσει. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά λέω απλά τη γνώμη μου. Αν ήμουν φίλη της θα της έλεγα φτάνει, μην το λες άλλο.