Ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο του Κολωνακίου

Πριν πάει η Κατερίνα έμενε η αδερφή του Χριστόφορου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη - Φωτογραφίες από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο του Κολωνακίου

Η Κατερίνα Καινούργιου το 2022 αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή της. Συγκεκριμένα, μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι. Εδώ και 2 χρόνια λοιπόν, μένει στην καρδιά του Κολωνακίου σε ένα πανέμορφο και πολύ φωτεινό διαμέρισμα.

Όπως έχει αποκαλύψει μάλιστα η εφημερίδα Real, το σπίτι της ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι να μετακομίσει η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, διέμενε εκεί η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

«Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά...πιο φωτεινά... πιο μεγάλα... πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί. Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου», ήταν η ανάρτηση που έκανε όταν πριν δυο χρόνια ανακοίνωσε την μετακόμιση.

Το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου έχει θέα την Αθήνα, ενώ είναι πολύ φωτεινό. Από τα αγαπημένα της σημεία για photo shooting είναι ο διάδρομος με τον μεγάλο καθρέφτη. Η διακόσμηση από την άλλη είναι πιο boho με το ξύλο να κυριαρχεί.


Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Τον γνώρισε την περίoδο που είχα κλάψει! Δεν μου έστειλε ένα μήνυμα! Αυτοί οι άνθρωποι είναι...»

Από την άλλη, στο σαλόνι δεν μένει απαρατήρητο το τζάκι αλλά και ο μεγάλος μπεζ καναπές που βλέπει επίσης την θέση από το μπαλκόνι της.

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι σαλόνι

Επίσης αγαπημένο δωμάτιο στο σπίτι της είναι το βεστιάριο με τα δεκάδες ρούχα, παπούτσια, τσάντες, τσαντάκια και αξεσουάρ. Τα λευκά ράφια το δείχνουν να φαίνεται πολύ σικάτο και κομψό.

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι βεστιάριο

Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της στην οποία κυριαρχούν τα γήινα χρώματα ώστε όταν η πόρτα της κλείνει να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα.

Σε όλο το σπίτι όπως παρατηρείται υπάρχουν ξύλινα πατώματα!

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι υπνοδωμάτιο