Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Καρβέλα: «Ένιωσα άβολα πολλές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη»

Συμφώνησε με τον μουσικοσυνθέτη, όχι με τον τρόπο του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Καρβέλα: «Ένιωσα άβολα πολλές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε την viral συνέντευξη που έδωσε live ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Super Κατερίνα, σε αρκετά σημεία δεν της άρεσε ο τρόπος που ο μουσικοσυνθέτης απευθύνθηκε στη δημοσιογράφο, ωστόσο θεώρησε πως είπε αλήθειες, που θα έπρεπε να ακουστούν στην τηλεόραση.

«Έκατσα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπε κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, πολύ μεγάλες αλήθειες που στην τηλεόραση δυστυχώς δεν χωράνε, γιατί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη. Στα περισσότερα πράγματα που είπε συμφωνώ, φυσικά δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Μαρίνα Σάττι: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα...»

Η παρατήρηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Νίκο Καρβέλα

Για να συμπληρώσει: «Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα. Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, αλλά γι' αυτό ζήτησε κιόλας να είναι live η συνέντευξή, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν. Του το δίνω».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επεσήμανε πάντως ότι δεν διέκρινε σεξιστική διάθεση από την πλευρά του Νίκου Καρβέλα. «Πιστεύω ότι αν ήταν άντρας ο δημοσιογράφος, θα είχε την ίδια συμπεριφορά. Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό, γιατί είπε και πολλά σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας. Θα ήθελα να είναι πιο ευγενικός, αλλά είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία. Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.