Νίκος Συρίγος & Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Είναι full in love και δεν το κρύβουν - Τα τρυφερά ενσταντανέ σε νέα έξοδό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκαναν μία νέα κοινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Nox με το ερωτευμένο ζευγάρι να διαχειρίζεται όλο και πιο άνετα τη δημοσιότητα, που έχει πάρει η αποκάλυψη της σχέσης του.

Οι δύο τους διασκέδαζαν καθ' όλη της διάρκεια της βραδιάς και παράλληλα δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr που ήταν στο μαγαζί.

Η νέα έξοδος του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στα μαύρα ήταν ντυμένος ο γνωστός δημοσιογράφος και η ταλαντούχα τραγουδίστρια με το τζάκετ του Νίκου Συρίγου να σπάει την μονοτονία αυτή των χρωμάτων. Από τη μεριά της η Ζουγανέλη ήταν για μια ακόμη φορά κομψή και εντυπωσιακή με το πουά καλσόν, που συνδύασε το φόρεμά της.

Δείτε επίσης: Νίκος Συρίγος: «Όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι»

Νίκος Συρίγος - Ελεονώρα Ζουγανέλη - Έξοδος
Νίκος Συρίγος - Ελεονώρα Ζουγανέλη

Νίκος Συρίγος & Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Βραδινή έξοδος

Η εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα, τον χωρισμό και τον Συρίγο

«Έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους και είναι κακοποιητικό αυτό. Διότι όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στη σκηνή και έρχεται κάποιος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν, σε πιέζει. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Με πίεσε και αισθάνθηκα πραγματικά πάρα πολύ άσχημα», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στις 22/3/24 στο Πάμε Δανάη για την περίοδο του διαζυγίου της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Και επισήμανε για τον σύντροφό της: «Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια, έχουμε βρεθεί σε τηλεοπτικά πλατό. Είναι ένα "καθαρό" παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Έχει αυτονομηθεί. Χαίρομαι να είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και την βλέπω ευτυχισμένη».