Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με κάλεσε σε αυτή την αίσχος εκπομπή της που φτύνουν και ρεύονται»

«Μίλησαν οι δικηγόροι μας μεταξύ τους. Ζήτησε το τηλέφωνό μου και δεν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Κική: «Με κάλεσε σε αυτή την αίσχος εκπομπή της που φτύνουν και ρεύονται»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε σήμερα Πέμπτη 4/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Βγαίνοντας μέσω skype στον αέρα του ALPHA από την Κύπρο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, μίλησε ακόμα για φορά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την Super Κική.

Όλα ξεκίνησαν όταν η instagrammer δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα βίντεο όπου έκανε έναν μορφασμό για το βίντεο του gender reveal που έκαναν, αφήνοντας να εννοηθεί πως αμφισβητεί ότι είναι πατέρας του μωρού της Ιλάειρας Ζήση ο Μαυρίκιος.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, οι δικηγόροι τους μίλησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να τα βρουν, ωστόσο, ενώ εκείνος έδωσε το τηλέφωνο του για να τον καλέσει η Super Κική και να τα βρουν, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, στις χθεσινές 3/4 δηλώσεις της ειρωνεύτηκε ξανά.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Super Κική

«Αρχικά είπα να ακούσω τη συμβουλή σου Κατερίνα μου που μου είχες πει είναι καλό παιδί. Όντως έγιναν κάποιες προσπάθειες, μίλησαν οι δικηγόροι μας μεταξύ τους. Ζήτησε το τηλέφωνό μου, εγώ το έστειλα και εκείνη δεν με κάλεσε ποτέ το κορίτσι. Δεν πειράζει όμως, αλλά το να βλέπω εχθές, μέσω της εκπομπής σας να ειρωνεύεται το γεγονός ότι είπα ότι θα κινηθώ νομικά και δεν κινήθηκα επειδή ο δικηγόρος της το ζήτησε να τα βρούμε, με κάνει πια να σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα., Το έχω αναθέσει στη δικηγόρο μου να το προχωρήσει γιατί τελικά δεν αξίζει να δίνει ούτε ευκαιρίες ούτε τίποτα. Δεσμεύτηκε ότι θα τα κατεβάσει και δεν έχει κατεβάσει τίποτα. Είναι όμως τόσο όμορφες και ευλογημένες οι στιγμές που περνάμε που δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ. Έχω δώσει τόση πολύ αξία... ούτε να με πλήρωνε δεν θα ασχολούμουν τόσο πολύ», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Με κάλεσε να πάω στην εκπομπή της αλλά της είπα όχι. Είναι κίνηση να πάω εγώ σε αυτό το αίσχος εκεί πέρα που βρίζουν φτύνουν και ρεύονται; Δεν ξέρω και εγώ ποιος θα με σώσει από αυτό το σκηνικό»., αποκάλυψε.

«Δεν κανονίζεις να βγούμε σε δυο παράθυρα στην εκπομπή σου να τα βρούμε;», πρότεινε στην Κατερίνα Καινούργιου.