Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο, δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»

Τι δήλωσε για τη μητέρα του αλλά και τα viral βίντεό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Διονύσης Ατζαράκης: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο, δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»

Ο Διονύσης Ατζαράκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή. Μεταξύ άλλων ο stand up comedian, που συνεργάζεται στο θέατρο με τον Λάκη Λαζόπουλο, αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε τα αστεία του σε συγκεκριμένα viral βίντεο και στην αντίδραση των γονιών του, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα.

«Ο αδερφός μου κι εγώ είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, οι γονείς μας όχι! Η μητέρα μου θα γελάσει με αστεία, αλλά δεν πετάει ατάκες. Ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος, σοβαρός και σοβαροφανής, οπότε δεν θα έλεγα ότι εκτιμά πολύ το χιούμορ, ούτε τρελαίνεται», είπε αρχικά ο Διονύσης Ατζαράκης.

Για να συμπληρώσει: «Στην αρχή υπήρχαν αντιδράσεις. Δεν είπαν ποτέ ότι θα με φρενάρουν, αλλά ήταν επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτό που κάνω, πάντα υπήρχε η άποψη να γίνω δικηγόρος, για να έχω σίγουρη δουλειά. Εκ των υστέρων το δέχτηκαν, πλέον το επικροτούν κιόλας»

Ο Διονύσης Ατζαράκης αναφέρθηκε επίσης στη μητέρα του, που πλέον πρωταγωνιστεί σε ορισμένα από τα βίντεό του. «Τώρα που είμαι στο θέατρο με τον Λάκη Λαζόπουλο, που η μητέρα μου τον λάτρευε, είναι ευτυχισμένη να με βλέπει δίπλα στο κωμικό είδωλό της. Δεν δυσκολεύτηκα να την πείσω να συμμετέχει στα βίντεό μου, αυτό που βλέπω και με έχει εντυπωσιάσει, είναι ότι έχει υποκριτική εξέλιξη. Έπεφτε πολύ “προσεκτική” σκηνοθεσία για να τα βγάλει όπως πρέπει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Διονύσης Ατζαράκης για την υπόθεση του Κολωνού – «Όλοι το κάνουν για τα λεφτά, ο Λιάκος για το άθλημα»

Ο Διονύσης Ατζαράκης για το εκκλησιαστικό σχολείο και το βίντεο του Μίχου

Στην πορεία αποκάλυψε ότι πήγαινε στο σχολείο «Θεομήτωρ», για το οποίο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο, το έχουν καλόγριες, πολύ έξυπνες γυναίκες και απροσδόκητα χαλαρές και μοντέρνες στις αντιλήψεις τους. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα. Το σύνολο των εμπειριών μας μάς διαμορφώνει, δεν ξέρω αν οι εμπειρίες με έκαναν καλό ή κακό, αλλά θα ήμουν διαφορετικός άνθρωπος αν δεν είχα αυτά ακριβώς τα βιώματα»

Όσον αφορά τα σατιρικά του βίντεο για σοβαρά κοινωνικά θέματα, ο Διονύσης Ατζαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελευταία με έχω πιάσει να σατιρίζω σοβαρά ζητήματα, μετράει ο τρόπος. Πίστευα και πιστεύω ότι μπορείς να πιάσεις κάθε θέμα, αρκεί να το προσεγγίσεις σωστά. Υπήρξαν αστεία που πέταξα γιατί δεν ήταν 100% σωστά».