Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Σπάνια κοινή έξοδος χωρίς τις κόρες τους - Περπατούσαν χαλαροί με στυλάτο look

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν πρόσφατα μια κοινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το ζευγάρι να εντοπίζεται σε μία από τις σπάνια εξόδους του - χωρίς την παρουσία των δίδυμων κορών τους.

Πριν πάρουν την απόφαση να κάνουν οικογένεια, οι βόλτες στην πόλη, τα ταξίδια για δύο και οι βραδινές εμφανίσεις ήταν κάτι σύνηθες για το ερωτευμένο ζευγάρι. Ο ερχομός της Αριάννας και της Φιλίππα έμελλε να φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή τους!

Η κοινή βόλτα του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Ο απολογισμός και η νέα σελίδα στη ζωή της

Σάκης και Χριστίνα λοιπόν περπατούσαν χαλαροί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και συνομιλούσαν μεταξύ τους, όσο η γνωστή influencer απαντούσε παράλληλα και σε τηλεφωνήματα στο κινητό της.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης - Βόλτα
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Η επιθυμία τους για το τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη μιλώντας για την επιθυμία του να μεγαλώσει με τη Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί