Χριστίνα Μπόμπα: Ο απολογισμός και η νέα σελίδα στη ζωή της

Η ιδιαίτερη ανάρτηση την πρώτη μέρα του Μάρτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα / Σάκης Τανιμανίδης
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα / Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου, θέλησε να κάνει τον απολογισμό της για τον μήνα που πέρασε, τον Φεβρουάριο, ο οποίος για εκείνη και την οικογένειά της ήταν πολύ ιδιαίτερος. Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη επέστρεψαν στο σπίτι τους, το οποίο ανακαίνιζαν μήνες τώρα, πριν από το καλοκαίρι μάλιστα, κάνοντας έτσι ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτό, βέβαια, έκρυβε και πολλές δυσκολίες, διότι η κούραση της τακτοποίησης και της προσαρμογής δεν βοηθούσε, συν το γεγονός πως η ίδια αρρώστησε και δεν μπορούσε να κουνηθεί από το κρεβάτι της για μέρες (δείτε εδώ ποιος την βοήθησε).

Κατά κύριο λόγο, παρόλα αυτά, οι στιγμές ήταν ευχάριστες και συγκινητικές, αφού μέσα σε όλα, οι δίδυμες κόρες της έμαθαν καινούρια πράγματα, ανέπτυξαν καινούριες δεξιότητες και την γέμισαν με χαμόγελα. Οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, μάλιστα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε για τον Άγιο Βαλεντίνο).

Ο απολογισμός της Χριστίνας Μπόμπα για τον Φεβρουάριο

«Καλό μήνα! για μας ο Φεβρουάριος είχε μετακόμιση, ιώσεις, ταξίδια, φίλους και πολλά παιχνίδια

Με σειρά εμφάνισης:

1. Βαυαρική μεταμφίεση σε τύπου octoberfest αλλά το Φλεβάρη κάλεσμα
2. Στο άδειο καινούριο σπίτι, λίγο πριν έρθει ένα βουνό από κούτες
3. Άνοιξαν τα παλιά παιχνίδια
4. Ζωγραφικά ταλέντα, και
5. Στυλιστικα ταλέντα
6. Μια από τις δυο ιώσεις του μήνα
7. Αυτές οι κοριτσοτρίτες ήρθαν για να μείνουν
8. Όταν καλείς τον @agisilaos.mikelatos μα βοηθήσει με τις κούτες
9. Αγιοβαλεντίνικα vibes
10. Κι ένα μέρος του βουνού από κούτες», έγραψε.

Η επιθυμία του Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είχε πει πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί