Τα σχόλια Ζαρίφη & Αλεξάνδρου για το φιλί Μπάρκα με Τσαγκρίδη: «Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της» - «Εμένα φίλη μου είναι η Κατερίνα»

«Αφορά και σε έναν άλλον άνθρωπο, που δεν απαντάει και έχει μερίδιο ευθύνης»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα σχόλια Ζαρίφη & Αλεξάνδρου για το φιλί Μπάρκα με Τσαγκρίδη: «Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της» - «Εμένα φίλη μου είναι η Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε την Πέμπτη 4/4 συνέντευξη στο Happy Day με την παρουσιάστρια να ανοίγει την καρδιά της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την πρόσφατη φωτογραφία με τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά, που η παρουσιάστρια παρέθεσε δημόσια τη μεριά της σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για τον πρώην σύντροφό της και την πρώην φίλη της (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου).

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από το πλατό της εκπομπής Οδός Ζαρίφη η παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν τα πρόσφατα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το τελευταίο συμβάν, που την επηρέασε εμφανώς στην προσωπική της ζωή.

Τα σχόλια του Αλεξάνδρου και της Ζαρίφη για τις δηλώσεις Καινούργιου για Τσαγκρίδη

«Εχθές ήμασταν μαζί, αλλά δεν ήξερα όσα θα πει (η Κατερίνα Καινούργιου). Για έναν άνθρωπο που αγαπάει πάρα πολύ και ξέρω πως είναι, πως συμπεριφέρεται και τι αισθανόταν για τον Φίλιππο, εκείνη τη στιγμή έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Έκανε μία παρορμητική κίνηση με το γεγονός να βγει τώρα και να μιλήσει. Δεν χρειαζόταν», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε τη δική της γνώμη: «Εμένα φίλη μου είναι η Κατερίνα χρόνια, έχουμε φιλικές σχέσεις, τη γνωρίζω και αυτό με κάνει να είμαι πιο κοντά στην Κατερίνα. Θεωρώ ότι ήταν ένα ζήτημα που δημοσιοποιήθηκε και ήταν πάνω σε φούρια, το καταλαβαίνω. Όπως βλέπετε στα αισθηματικά δεν έχει να κάνει το ''ποιον ξέρω και ποιον δεν ξέρω''.

Απλά εγώ θεωρώ, ότι εδώ πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό το ζήτημα και πιστεύω να μπήκε και να μη συνεχιστεί. Αφορά και σε έναν άλλον άνθρωπο, που δεν απαντάει και έχει μερίδιο ευθύνης. Το σίγουρο είναι ότι είναι μια από τις υποθέσεις, που δίχασε το κοινό, αλλά η Κατερίνα δέχτηκε πολλή αγάπη από όλο αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Η μετάφραση είναι "οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές"! Πρόκειται για μια...»

Χείμαρρος η Βαγγέλης Περρής κατά της Κατερίνας Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της...»

Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Οι εντάσεις μας είναι...»

Βαγγέλης Περρής για τη συνέντευξη της Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί, πάει να πει ότι...»

Το σχόλιο του Λιάγκα για την συνέντευξη της Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε για την Βίκυ Σταυροπούλου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε, αλλά επειδή είχε πει και κάτι άλλο έμεινα στο άλλο!» - Η σκληρή απάντηση στα σχόλια που δέχεται από τη Μαρία Μπακοδήμου