Άγιοι Ανάργυροι: «Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού», «Α, γεια στο στόμα σου! Ακούω βερεσέ...» - Ξέσπασαν Αντωνοπούλου & Στάθης στον αέρα του OPEN

Δεν άντεξαν στο άκουσμα για τα απανωτά λάθη της αστυνομίας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγιοι Ανάργυροι: «Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού», «Α, γεια στο στόμα σου! Ακούω βερεσέ...» - Ξέσπασαν Αντωνοπούλου & Στάθης στον αέρα του OPEN

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου, ασχολήθηκαν έντονα με την υπόθεση γυναικοκτονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, και η Εύα Αντωνοπούλου με τον Παναγιώτη Στάθη έγιναν έξαλλοι.

Ξέσπασαν και οι δύο στον αέρα για το γεγονός πως κανένας αστυνομικός δεν λειτούργησε σωστά τη στιγμή που η νεαρή χρειαζόταν την βοήθειά τους, σύμφωνα πάντα με τα ντοκουμέντα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να την προλάβει ο πρώην σύντροφός της και να της αφαιρέσει τη ζωή.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Στάθη και της Εύας Αντωνοπούλου για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

«Μνημείο αναισθησίας, αδιαφορίας, ωχαδελφισμού… Όπως είπα και πριν, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο», είπε αρχικά η Εύα Αντωνοπούλου, με τον Παναγιώτη Στάθη να επισημαίνει με έντονο ύφος: «Λέει η Μίνα Καραμήτρου πως ο αστυνομικός δεν ρώτησε το όνομα καν της γυναίκας αυτής. Της δολοφονημένης, του κοριτσιού αυτού που κινδύνευε. Ούτε και το όνομα του αλλουνού που θα έπρεπε να ψάξουν. Αναζήτηση στα αρχεία της αστυνομίας, επίσης, δεν έχει προκύψει» και συνέχισε:

«Δεύτερο στοιχείο, λέει η Μίνα πολύ σωστά, "22 χρονών η αξιωματικός υπηρεσίας". Οκ, δεν έχει τεράστια εμπειρία. Η ικανότητα όμως δεν είναι ηλικιακό προνόμιο μόνο. Αυτό δεν λέμε τόσα χρόνια; Δώστε τόπο στα νιάτα να βγουν μπροστά», για να συμπληρώσει με νόημα η ρεπόρτερ του σταθμού, Μίνα Καραμήτρου: «Η ευαισθησία, όμως, καμιά φορά είναι, Παναγιώτη».

«Α, γεια στο στόμα σου! Επίσης, λοιπόν, έχεις απέναντι σου ένα 28χρονο κορίτσι και είσαι 22 χρονών. Δεν θέλω να κάνω τον δημόσιο κατήγορο αλλά πραγματικά είναι εξοργιστικό. Η νέα γενιά έχει ευαισθησίες σε αυτά τα θέματα! Έχει γαλουχηθεί η νέα γενιά με το άκουσμα της γυναικοκτονίας, με την έμφυλη βία και θα έπρεπε να έχει διαβάσει για αυτά τα πράγματα! Καμία ευαισθησία πάντως», είπε ακόμη ο παρουσιαστής και η Εύα Αντωνοπούλου πήρε ξανά τον λόγο:

«Πάντως Παναγιώτη, αν μου επιτρέπεις, δεν είναι μία ακόμα γυναικοκτονία αυτή, που από μόνο του αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό έγκλημα, μια δολοφονία. Είναι μια δολοφονία – γυναικοκτονία μιας 28χρονης κοπέλας, έξω από το αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγα δεύτερα πριν εκλιπαρούσε για βοήθεια...», τόνισε.

«Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσε να είναι όχι μία ιδιαίτερη γυναικοκτονία, να μην είναι καμία γυναικοκτονία, αν λειτουργούσαν ελαφρώς επαγγελματικά και με ευαισθησία. Εγώ ακούω βερεσέ αυτό το τροπάρι "της είπα να κάνει μήνυση και μου είπε όχι". Σιγά που δεν μπορεί ένας αστυνομικός να πείσει έναν πολίτη να καταγράψει ένα συμβάν και να σηκώσει το τηλέφωνο, να πάρει τον εισαγγελέα να βγάλει μία διάταξη για να γίνει αναζήτηση», κατέληξε ο Παναγιώτης Στάθης.

Δείτε επίσης: Νέο βίντεο: Η 28χρονη δεχόνταν μαχαιριές για 9 δευτερόλεπτα - «Έπεσε κάτω με το πρόσωπο και έβγαζε αίμα από το στόμα και...», καταθέτει ο αρχιφύλακας που ήταν έξω