Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στα νότια προάστια - Το βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα που έχει μεγαλώσει πολύ

Η έξοδος της εγκυμονούσας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και παρόλο που η κοιλίτσα της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, δεν έχει σταματήσει να κάνει τις βόλτες της και να "τρέχει" για τις υποχρεώσεις της. Πολλές φορές, μάλιστα, μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις δραστηριότητές της.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, για παράδειγμα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στα νότια προάστια, σε ένα από τα εστιατόρια του συζύγου της, και απαθανάτισε την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα που έχει, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα βίντεο όπου βρισκόταν στο αμάξι της με τον σκύλο της και έδειχνε στο κοινό της την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε επίσης: Για φαγητό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Χάιδευαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι πρώτες δηλώσεις για την 2η εγκυμοσύνη της

«Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».