Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για φαγητό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Χάιδευαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για φαγητό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Χάιδευαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ήταν 14 Φεβρουαρίου 2024 όταν το Youweekly.gr αποκάλυψε πρώτο πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύζυγός της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαίωσε λίγες ημέρες αργότερα η ίδια η παρουσιάστρια, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που με δική της απόφαση πάγωσε για λίγο την επαγγελματική της πορεία και αποφάσισε να ασχοληθεί και να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Βασίλη, φαίνεται πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και παρά το γεγονός πως οι πρώτοι μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολοι (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε στις κάμερες), πλέον τα προβλήματα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί κι εκείνη έχει αρχίσει με προσοχή να κάνει περισσότερες εξόδους.

Το βράδυ του Σαββάτου 2/3, λοιπόν, η παρουσιάστρια εθεάθη στο νέο μαγαζί του συζύγου της, Green Park, στο πεδίο του Άρεως, να δειπνεί μαζί του. Το Youweekly.gr έχει στα χέρια του και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και ρεπορτάζ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Σύμφωνα με άνθρωπο που βρέθηκε εκεί το ζευγάρι έδειχνε χαμογελαστό και ευδιάθετο ενώ έφτασε στο μαγαζί περίπου μετά τις 22:00. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως πάντα ντυμένη κομψά χαμογελούσε συνεχώς στον σύζυγό της ο οποίος την πρόσεχε σαν τα μάτια του και την ρωτούσε αρκετά συχνά αν είναι όλα εντάξει κι αν θέλει κάτι άλλο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη χάιδεψε την κοιλίτσα της με εκείνον να της χαμογελά κοιτώντας την στα μάτια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, γνωρίζουν ήδη με τον σύζυγό της το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένουν αλλά θέλουν - μέχρι στιγμής - να το κρατήσουν για εκείνους.