Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το προφίλ της στο twitter

«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το προφίλ της στο twitter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην συνέντευξη που δημοσίευσε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτη 4/4, αποκάλυψε το λόγο που έκλεισε το λογαριασμό της στο twitter. Η παρουσιάστρια του Happy Day ξεκαθάρισε πως το βάρος των αρνητικών σχολίων ήταν τόσο μεγάλο που πλέον δεν μπορούσε να το σηκώσει.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το twitter

«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι το βάρος των αρνητικών σχολίων είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούσα να το σηκώσω. Το έκλεισα και δεν υπάρχει πια. θα μου πεις “έχεις το Instagram και εκεί μπορεί να ακούσεις κάποιο χυδαίο σχόλιο”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ τι είπε για την προσωπική της ζωή και το γάμο της με τον Θέμη Σοφό!

Η αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αποκάλυψε τον τρόπο που δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει το Happy Day στον ALPHA πριν από 10 χρόνια. «Δεν θα ξεχάσω όταν με πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη τηλέφωνο για να μου πει την πρόταση για το Happy Day. Ήμουν έγκυος και της είπα "Ζήνα είμαι έγκυος". Μου λέει δεν πειράζει έλα να ξεκινήσουμε», είπε.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, σχολίασε ότι: «Δεν ξέρω πως θα κινηθεί. Αν εφόσον πάνε όπως τα θέλει θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Εγώ είμαι εκεί και τον στηρίζω. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για αυτόν. Αν βγει σταματάει σίγουρα. Θα μου λείψει επενδύω στους ανθρώπους που είναι κοντά μου».

Για τον χαμό με τον Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασε για ακόμη μια φορά: «Με τον Γιάννη δεν υπήρξε κακή πρόθεση ήρθε από ένα ρεπορτάζ μετά από δική του συνέντευξη».