Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση μάνας & κόρης - Τι ισχύει με το όνομα της εγγονής

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν επαφές πλέον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλε η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Happy Day» και της δημοσιογράφου Βιβής Μπουγιούρα. Μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της στο μνημόσυνο της γιαγιάς της καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου η τραγουδίστρια "πάγωσε" και δεν ξαναπροσπάθησε να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε με το εγγόνι της.

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη δεν έχουν επαφές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα. Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση -και το έδειχνε- να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της σπουδαίας τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομά της θα είναι Μιχαέλα – Αγγελική, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να...» - Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό της Όλγας Κιουρτσάκη

Το μνημόσυνο χωρίς την Όλγα

Το Σάββατο 30/3 πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, δεν ήταν παρούσα με τους λόγους να μην γίνονται ξεκάθαροι τότε. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στο 9μερο μνημόσυνο.

Η Άντζελα Δημητρίου αρνήθηκε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκε στο κοιμητήριο, ωστόσο, έδωσε στους δημοσιογράφους από μια τσάντα που περιείχε τσουρέκι και κόλλυβα, εκφράζοντας την επιθυμία να μην καταγραφούν πλάνα της αποχώρησής της.

Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη στην κηδεία της μητέρας της Άντζελας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Όπως επίσης αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Όλγα Κιουρτσάκη επισκέφτηκε τον τάφο της γιαγιάς της χωρίς την μητέρα της και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της.