Άντζελα Δημητρίου: «Εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να...» - Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό της Όλγας Κιουρτσάκη

Τι πραγματικά συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Πέμπτη 29/2 πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τα 9μερα της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Στο πλευρό της στάθηκε η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ωστόσο ο γαμπρός τη Φώτης Λώσης ήταν απών (δείτε το λόγο). Μετά το τέλος όμως του μνημόσυνου, η εκπομπή Πρωινό Σουσου ανέφερε πως μητέρα και κόρη τσακώθηκαν ενώ πρόβαλαν και βίντεο.

Σήμερα Παρασκευή 1/3 ωστόσο το Happy Day του ALPHA δεν τσακώθηκαν Άντζελα και Όλγα, αλλά η Όλγα με μια στενή συνεργάτιδα της τραγουδίστριας.

Τι συνέβη στο μνημόσυνο της μητέρας της Δημητρίου με την Κιουρτσάκη;

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα η Όλγα Κιουρτσάκη όταν βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της Άντζελας Δημητρίου. Το γεγονός αυτό την έκανε έξαλλη και για αυτό ξεκίνησε να φωνάζει.

Η συνεργάτιδα της μητέρας της - σύμφωνα πάντα με την εκπομπή - υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο μνημόσυνο όχι για την απώλεια που βιώνουν αλλά λόγω των εξελίξεων ανάμεσα τους.

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βιβή Μπουγιούρα στο πλατό του Happy Day.