Άντζελα Δημητρίου: Στο κοιμητήριο Ηλιούπολης όπου έθαψε την μητέρα της, με την Όλγα Κιουρτσάκη (Βίντεο) - Απών ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης

Ποιος ο λόγος;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Στο κοιμητήριο Ηλιούπολης όπου έθαψε την μητέρα της, με την Όλγα Κιουρτσάκη (Βίντεο) - Απών ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης

Η Άντζελα Δημητρίου πριν από εννέα ημέρες έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της, Ελένη, και έκτοτε βυθίστηκε στο πένθος και τον πόνο, καθώς της είχε μεγάλη αδυναμία και παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, πίστευε πως θα τα κατάφερνε και θα έβγαινε ακόμη πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, λοιπόν, η ίδια, μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρέθηκαν στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της (δείτε εδώ ποιοι διάσημοι έστειλαν στεφάνι), για να την τιμήσουν, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου πραγματοποιείται μνημόσυνο.

Γιατί έλειπε ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου από το κοιμητήριο 9 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε εκεί και κατέγραψε μερικά πλάνα της τραγουδίστριας με το παιδί της, ενώ ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης, ήταν για μία ακόμη φορά απών, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, ο λόγος είναι πως έπρεπε να μείνει στο σπίτι για να προσέχει το λίγων μηνών μωρό που έχει αποκτήσει με την make up artist.

Η συγκινητική ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη με δάκρυα στα μάτια

Η Όλγα αποχαιρέτησε τη γιαγιά της στο πλευρό της μητέρα της με τη συγκίνηση στα μάτια των γυναικών την ημέρα της κηδείας να είναι εμφανής. Μια εβδομάδα μετά το συμβάν η Όλγα Κιουρτσάκη πενθεί, ωστόσο βουβά όπως αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να εκφράσει πως βιώνει την απώλεια και παράλληλα πρέπει να είναι παρούσα στο μεγάλωμα της κόρης της.

«απώλεια... "Να μην επιτρέπεται να ξεσπάσεις...
Να μην επιτρέπεται να σταματήσεις την καθημερινότητα σου έστω και για μια μέρα...», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της και στο βίντεο ανέφερε: «Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα, ξεκουράστηκες , το δωμάτιο σου κλειστό, ποτέ δεν ήθελες να κλείνει η πόρτα σου...!!! Κλαίω βουβά...αλλά τώρα που κοιμήθηκε το παιδί θέλω να κλάψω τόσο που να μη βγαίνουν άλλα δάκρυα».