Άντζελα Δημητρίου: Γέμισε λευκά λουλούδια η εκκλησία - Ποιοι διάσημοι έστειλαν στεφάνι στην κηδεία της μητέρας της, Ελένης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου στο κοιμητήριο Ηλιούπολης. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως ήταν υποβασταζόμενη και έτοιμη να λιποθυμήσει (δείτε εδώ τι ψέλλιζε την ώρα που έβγαινε το φέρετρο της κυρίας Ελένης από την εκκλησία).

Δίπλα της, ωστόσο, έχει την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία τα βρήκε ξανά μετά την απόσταση που πήραν το τελευταίο διάστημα για προσωπικούς τους λόγους, ενώ δέχεται και την συμπαράσταση πολλών φίλων και συνεργατών της.

Αυτοί οι διάσημοι έστειλαν στεφάνια στην κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου

Κάποιοι παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, ενώ άλλοι που δεν τα κατάφεραν έστειλαν στεφάνι για να της εκφράσουν πως την σκέφτονται. Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο γιος του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Σοφία Βόσσου, όπως και ο Σταύρος Κιουρτσάκης, γιου της Λιάνας Γαρμπή από τον πρώτο της γάμο με τον αδερφό της τραγουδίστριάς, είναι κάποια από τα πρόσωπα που έκαναν αυτή την κίνηση.

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Κοκλώνη

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Εύη Δρούτσα

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Σοφία Βόσσου

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι  Σχοινάς Γαρμπή

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι οικογένεια Κιουρτσάκη

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Πέγκυ Ζήνα

Κηδεία μητέρας Δημητρίου στεφάνι Χριστοδουλόπουλος

Η απόφαση που πήρε μετά το τραγικό γεγονός

Το ταίρι της στο J2US, Στέλιος Δρουμαλιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA αποκάλυψε πως δεν βρέθηκε στην πρόβα τους και γενικά θα της κάνει μόνος του, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση - από όσο ξέρει - να βρεθεί στο live του Σαββάτου 24/2.

«Σήμερα θα είμαι μόνος μου στην πρόβα. Λογικό. Είχαμε μιλήσει και την Δευτέρα και την Τρίτη. Μου είχε πει ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας της δεν είναι και τόσο καλή. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και στις πρόβες και ψυχολογικά πεσμένη. Από όσο ξέρω τώρα, θα είναι στο live το Σάββατο, απλά σήμερα θα κάνω μόνος μου την πρόβα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Δρουμαλιάς για την Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Ο τρόπος που έμαθε η Όλγα Κιουρτσάκη για το θάνατο της γιαγιάς της, Ελένης