Ένταση έξω από το νεκροταφείο ανάμεσα σε Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη - Τι φώναξε πριν φύγει

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ένταση έξω από το νεκροταφείο ανάμεσα σε Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη - Τι φώναξε πριν φύγει

Ένταση σημειώθηκε μετά το μνημόσυνο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/2 στο νεκροταφείο Ηλιούπολης. Μπορεί το πρωί να έφτασε έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, ωστόσο, η Όλγα Κιουρτσάκη, στο τέλος αποχώρησε μόνη της.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής Πρωινό Σουσου που βρέθηκε εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ, σημειώθηκε μια ένταση ανάμεσα στην μητέρα και την κόρη.

Το βίντεο από το μνημόσυνο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου

Όπως μετέφερε η εκπομπή του OPEN, μετά από μια ένταση που σημειώθηκε με φωνές, η Όλγα Κιουρτσάκη αποχώρησε γρήγορα από το καφενείο όπου βρέθηκε η οικογένεια. Μάλιστα, ακούστηκε να φωνάζει «έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Η συγκινητική ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για την γιαγιά της

Η Όλγα αποχαιρέτησε τη γιαγιά της στο πλευρό της μητέρα της με τη συγκίνηση στα μάτια των γυναικών την ημέρα της κηδείας να είναι εμφανής. Μια εβδομάδα μετά το συμβάν η Όλγα Κιουρτσάκη πενθεί, ωστόσο βουβά όπως αναφέρει σε ανάρτησή της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να εκφράσει πως βιώνει την απώλεια και παράλληλα πρέπει να είναι παρούσα στο μεγάλωμα της κόρης της.

«απώλεια... "Να μην επιτρέπεται να ξεσπάσεις...
Να μην επιτρέπεται να σταματήσεις την καθημερινότητα σου έστω και για μια μέρα...», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της και στο βίντεο ανέφερε: «Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα, ξεκουράστηκες , το δωμάτιο σου κλειστό, ποτέ δεν ήθελες να κλείνει η πόρτα σου...!!! Κλαίω βουβά...αλλά τώρα που κοιμήθηκε το παιδί θέλω να κλάψω τόσο που να μη βγαίνουν άλλα δάκρυα».