Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επικοινώνησε με την Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

Όσα είπαν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επικοινώνησε με την Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

Περίπου ένα μήνα πριν απ' όσο προέβλεπε η αρχική συμφωνία της παρουσιάστριας με το κανάλι, αναμένεται να ρίξει αυλαία το Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη. Λόγω των Ευρωεκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του καλοκαιριού, η εκπομπή θα βγει για τελευταία φορά φέτος την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής μέσα από το Happy Day στον Alpha ότι μίλησε τηλεφωνικά με την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την ανακοίνωση που της έγινε για το πρόωρο φινάλε του Mega Καλημέρα.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής - «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά;»

Όσα είπαν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελεονώρα Μελέτη

«Ως φίλη και συνάδελφος, το λιγότερο που όφειλα να κάνω είναι να πάρω ένα τηλέφωνο την Ελεονώρα και να της μιλήσω. Το ότι είμαστε “απέναντι” σε αυτή τη ζώνη δεν σημαίνει κάτι. Μου απάντησε κατευθείαν και την άκουσα πολύ χαλαρή και ψύχραιμη, παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε με αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στα ΜΜΕ», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και αποκάλυψε αμέσως μετά: «Χθες ανακοινώθηκε από το κανάλι, παρουσία του διευθυντή προγράμματος Κωνσταντίνου Σούσουλα, σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους της ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει μια συζήτηση να μικρύνει σε διάρκεια της εκπομπής για να υποστηρίξει τις ανάγκες του σταθμού, αλλά επειδή ήταν ήδη μειωμένη η εκπομπή της, η Ελεονώρα θεώρησε δικαίως πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης».

«Σαν να τιμωρείται η Ελεονώρα...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στη συνέχεια: «Της είπα ότι μια τέτοια απόφαση ενώ έχει ήδη δεχθεί κάποια κοψίματα η εκπομπή ίσως περνάει τα λάθος μηνύματα στον κόσμο, σαν να “τιμωρείται” η Ελεονώρα για να βγουν οι ανάγκες των Ευρωεκλογών, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λίγο από την Ελεονώρα, λίγο από την Δανάη και να δημιουργηθεί εκεί μια ζώνη για τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο, όπως μου εξήγησε, επειδή έχει την ατυχία να είναι η αμέσως επόμενη εκπομπή από την ενημέρωση, μοιραία είναι εκείνη που θα πρέπει η ώρα της να δοθεί στην ενημέρωση».

«Απ’ ό,τι κατάλαβα, μιλώντας με την Ελεονώρα, δεν είναι θυμωμένη ούτε χολωμένη με το Mega, όπως θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση της. Αντίθετα έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και ξέρει ότι μετά το Πάσχα θα συζητήσει για το μέλλον. Υπάρχει στο συμβόλαιό της όρος να κάνει βραδινό. Ο σταθμός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να πω ένα “μπράβο” στην Ελεονώρα γιατί, ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ήταν ψύχραιμη, χαλαρή και συνειδητοποιημένη», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνομιλία της με την Ελεονώρα Μελέτη.