Πέτρος Κόκκαλης: Συγκινήθηκε στο πλατό με την έκπληξη της κόρης του, Σοφίας - «Το να έχεις αυτό το επίθετο είναι ευχή και κατάρα»

«Μας μεγάλωσε όπως ήθελε να μεγαλώσει αυτός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Κόκκαλης: Συγκινήθηκε στο πλατό με την έκπληξη της κόρης του, Σοφίας - «Το να έχεις αυτό το επίθετο είναι ευχή και κατάρα»

Ο Πέτρος Κόκκαλης με την Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω όπου μίλησαν για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση και το γάμο τους, με την ηθοποιό να δακρύζει. Ο Ευρωβουλευτής ωστόσο, δέχτηκε και μια πολύ γλυκιά έκπληξη στο πλατό.

Συγκεκριμένα, η κόρη του (την οποία απέκτησε από το γάμο του με την Έλενα Σκουλά) μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 με πολύ συγκινητικά λόγια για τον τρόπο που μεγάλωσε την ίδια και τον αδερφό της αλλά και για την αγάπη που του έχει.

Όσα είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

«Αν κάποιον τον αγαπάει θα του δώσει τα πάντα. Τώρα τελευταία τον λέω Πέτρο και τον ενοχλεί.... Κυρίως "μπαμπά" τον φωνάζω αλλά και λίγο Πέτρο για να του την.... πω λίγο. Εμένα μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Δεν είναι ότι του έχω αδυναμία αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Του έχω αδυναμία αλλά δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους γονείς μου, αυτό θέλω να πω. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία. Ο μπαμπάς έχει διαβάζει τα πάντα, ότι βιβλίο έχει βγει. Πιστεύω πως είναι ένας από τους πιο μορφωμένους ανθρώπους στον κόσμο και δεν το λέω επειδή είναι μπαμπάς μου»

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ και έχει ανοίξει πόρτες, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Σε βοηθάει σε πολλά και δεν σε βοηθάει. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έχω ζήσει εγώ με τον αδερφό μου. Η μαμά και ο μπαμπάς μάς μεγάλωσαν με πολύ άλλη νοοτροπία. Με ενοχλεί που έβλεπαν το Κόκκαλη και όχι το Σοφία. Στην Αμερική ήμουν εγώ. Είμαστε έτσι του μπαμπά. Μας μεγάλωσε όπως ήθελε να μεγαλώσει αυτός. Μπαμπά μου θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω πως ο κόσμος σου μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», είπε η Σοφία Κόκκαλη με τον πατέρα της να συγκινείται.