Γιώργος Αυτιάς: Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες του – «Τα Σαββατοκύριακα θα είμαστε παρέα…»

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι απ' το πουθενά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Αυτιάς: Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες του – «Τα Σαββατοκύριακα θα είμαστε παρέα…»

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος... Τόσο καιρό γίνονταν συζητήσεις και γράφονταν σενάρια για τον/την αντικαταστάτη του Γιώργου Αυτιά στον αέρα του ΣΚΑΪ, όταν εκείνος αποχωρήσει το Πάσχα ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, και τελικά την αποκάλυψη έκαναν μόνοι τους οι δημοσιογράφοι που αναλαμβάνουν τη ζώνη του, οι οποίοι προφανώς θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να βάλουν ένα τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν όσοι μιλούσαν για εσωτερική αντικατάσταση με την ανακοίνωση να γίνεται στον αέρα το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου, Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος, Άρης Πορτοσάλτε και Βασίλης Παπαδημητρίου θα πάρουν τη σκυτάλη του ενημερωτικού πρωινού τα Σαββατοκύριακα, όπως αποκάλυψε ο πρώτος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια!» - Τα έχασε ο παρουσιαστής με τις ατάκες του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ

Tέσσερις αντικαταστάτες για τον Γιώργο Αυτιά

«Ο Κ.Δ. (σ.σ. ο σκηνοθέτης της εκπομπής) υποχρεούται για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι 31/7 που θα είμαστε εδώ παρέα να φέρνει πρωινό, μόλις φύγει ο Γιώργος Αυτιάς για να κάνει την “τρέλα” με την πολιτική -και καλά θα κάνει», ανέφερε με μία δόση χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μάλιστα ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι θα παρουσιάζουν εκ περιτροπής ανά ζευγάρια (Οικονόμου-Παυλόπουλος και Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου) την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ώστε να έχουν τουλάχιστον δύο ημέρες ξεκούρασης κάθε 15ήμερο.

«Με ξεπερνάει το ενδιαφέρον από τα άλλα κανάλια, μας έχουν τρελάνει τις τελευταίες μέρες. Γιατί είναι είδηση ότι θα δουλέψουμε; Αφού δουλεύουμε έτσι κι αλλιώς. Το κανάλι μας είναι, θα μας ζητήσει κάτι και θα πούμε “όχι”;», ανέφερε στο κλείσιμο ο Δημήτρης Οικονόμου, για τα ρεπορτάζ που τους ήθελαν στο επίκεντρο.