Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με λευκό μαγιό από την παραλία στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

«Ο χρόνος πια κυλάει αντίστροφα … το καλοκαίρι πλησιάζει!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο. Κάθε καλοκαίρι και κάθε τριήμερο ταξιδεύει στο νησί μαζί με την οικογένεια της, αφού της αρέσει η άγρια ομορφιά του αλλά και η παραλία που βρίσκεται κάτω από το σπίτι τους (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και το ξενοδοχείο του συζύγου τους Ματέο Παντζόπουλου.

Με τον καιρό λοιπόν να έχει φτιάξει και πλέον να είναι πολύ ζεστός, η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν από την εκπομπή της στο MEGA, έκανε μια καλοκαιρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από την Άνδρο

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την αγαπημένη της παραλία, όπου πόζαρε με λευκό μαγιό κάτω από τον ζεστό ήλιο.

«Ο χρόνος πια κυλάει αντίστροφα … το καλοκαίρι πλησιάζει!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.


Το ξενοδοχείο του Ματέο και της Ελένης στην Άνδρο

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο επίσημο site του και με ενδεικτικές ημερομηνίες 1 με 6 Αυγούστου ένα δωμάτιο στην «Πέτρινη κατοικία» κοστίζει 340 ευρώ ενώ ένα δωμάτιο στην «Dream Βίλα με θέα στη θάλασσα» κοστίζει 390 ευρώ.

Όσον αφορά την «Οικογενειακή Κατοικία» και την «Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα» οι τιμές ανέρχονται στα 540 ευρώ και 620 αντιστοίχως.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.