Μαρίνα Σάττι: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του μπαμπά της (Βίντεο)

Έφυγε τρέχοντας για να αποφύγει την κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του μπαμπά της (Βίντεο)

Η Μαρίνα Σάττι περνάει μια πολύ άσχημη κατάσταση στην ζωή της. Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Σουηδία με σκοπό να ανέβει στην σκηνή της Eurovision και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της που έμενε στο Σουδάν και είχε δημιουργήσει καινούργια οικογένεια μετά το χωρισμό των γονιών της, πέθανε έπειτα από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την τραγική είδηση του θανάτου, πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από όπου η τραγουδίστρια αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να συναντήσει τους χορευτές της. Η ίδια ωστόσο, δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες που την περίμεναν εκεί.

Να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Σάττι έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές και τις συνεντεύξεις της για το προσεχές διάστημα - πότε θα επιστρέψει στις πρόβες.

«Στα 40 του πατέρα της θα...»

Η Ελένη Χατζίδου επισήμανε πως καταλαβαίνει πόσο άσχημο μπορεί να είναι αυτό και αποκάλυψε μία δική της αντίστοιχη εμπειρία.

«Η σκέψη που έκανα και με τρέλανε πραγματικά είναι ότι στα 40 του πατέρα της θα πρέπει να είναι πάνω στη μεγάλη σκηνή της Eurovision και να τα δίνει όλα για μια χώρα», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το δικαίωμα... Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος. Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας. Σε άλλη περίπτωση που κάποιος ίσως δεν έχει την εμπειρία της σκηνής, να μη μπορεί να το διαχειριστεί...

Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις, αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της. Έχουμε, όμως, ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί», επισήμανε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και συνέχισε συγκινημένη:

«Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά φεύγει από την σκέψη σου σαν να αφορά ένα άλλο πρόσωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει "φύγει" και είναι εκεί ψηλά. Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο, αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη). Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live με τον κόσμο που συμμετείχε γιατί καταλαβαίνετε τι αγάπη του είχε...».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι - Το άγριο bullying για την καταγωγή της και η δύσκολη παιδική ηλικία